#1 Tell Your Story - Elise Lindqvist

Tell Your Storys första gäst är ingen mindre än Elise Lindqvist även känd som "Ängeln från Malmskillnadsgatan". En person som har varit med om en väldigt traumatiskt uppväxt, till ett väldigt destruktivt liv fullt med missbruk och prostitution. Hör hennes livshistoria och ta del av ett avsnitt som garanterat kommer beröra.

Låtlista
1. Carina Nyman - Jeanette
2. Söderkårens Musikkår - Som När Ett Barn Kommer Hem

Tell Your Story presenteras av Sisters for sister.

T.Y.S.T - Tell Your Story

Välkommen till Tell Your Story - En podd där vi låter en gäst åt gången berätta sin livshistoria.

Riktiga historier från riktiga livet som upplyser, berör och inspirerar. Vissa historier är mest roliga, galna, speciella eller jobbiga att lyssna på men det är just så som det riktiga livet är.

Den röda tråden är att våra gäster är på riktigt och har de gått igenom något svårt har de även lyckats vända det till någonting positivt och har erfarenheter som är viktig att dela och sprida.

Alla avsnitt är inspelade med syfte att motivera alla lyssnare att tro på sig själva och våga välja sitt eget liv, sätta sin egen tillvaro i perspektiv och stärka en positiv och klok attityd.

Om våra gäster kunde göra något fint av sina upplevelser och erfarenheter kan du det också - oavsett vem du är och vad du varit med om. Om du har en historia att berätta är du välkommen att maila till redaktion@blogozine.se

Tell Your Story leds av Lisa Sjödahl som varje vecka har en gäst som berättar sin story och väljer passande...

Arts
Business
Education
Government & Organizations
Health
Kids & Family
Music
News & Politics
Religion & Spirituality
Science & Medicine
Society & Culture
Sports & Recreation
TV & Film