104 Tom Om Allan

I denna veckas avsnitt gästas Nisse å den där äldre av fina Fia Lou: terapeut och syster. De talar om marsvin med Downs, public service och stulna födelsedagspresenter.

Det är tur att Fia är där och håller ordning på Nisse och Christopher när de slänger runt fördomar och fängelsehistorier. De diskuterar hur många telefonabonnemang man bör ha samtidigt, vilka som gör kubbspel och huruvida man kan bli full på dyr parfym.

Tack fina Malin Hökby och Emil Hasselqvist.
Extra tack denna vecka till b

Nisse å den där äldre

Första gången de två sågs haglade fördomarna. Christopher såg en ung man i en äldre mans kropp, som sakta men säkert kastade sitt liv rätt ner i famnen på alkoholens djävul. Nisse såg i samma stund en strikt gubbjävel till tråkmåns som till vardags gjorde allt som stod i hans makt för att hålla sig kvar i underhållningsbranschen. Nu står båda utan betalgig, utan självinsikt men med varandra. Så i Nisse å den där äldres podcast kommer ni att få höra två ensamma, misslyckade men glada nyblivna vänner tala om allt de inte är överens om. Har ni kommentarer eller önskemål så hör av er till info@nadda.se. Stort tack till Martin Von Krogh som tagit bilden, http://www.momentagency.com

Comedy