MediaPuls - Vio Media lanserer Netflix for magasiner

Norske Vio Media har lansert "Netflix for magasiner". Ideen bak Vio Media er at du som leser skal abonnere på Vio Media, og med det få tilgang til et stort utvalg av magasiner, slik vi gjør i dag med Spotify for musikk, Storytel for lydbøker, og nevnte Netflix for film og TV. Vio Media ble startet for to år siden av NTNU-studentene Agnes Dyvik, André Wærness-Vold og Mari Hæreid. I februar 2016 ble tjenesten lansert, og med seg har de investorer som Kjeller Innovasjon, private investorer tilknyttet Angel Challenge-nettverket, samt etableringsstøtte fra Innovasjon Norge. MediaPuls har tatt praten med André Wærness-Vold som en av gründerne, for å høre mer om historien bak, men ikke minst om fremtiden for Vio - og leserne.

Takk for at du lytter til MediaPuls. Du finner Hans-Petter og Marius på http://HansPetter.info og http://Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på http://Mediapuls.no.

MediaPuls - Din puls på digitale og sosiale medier.

MediaPuls er program av og med Marius Karlsen og Hans-Petter Nygård-Hansen, som kommer ut to ganger i uken. MediaPuls tar pulsen på digitale og sosiale medier. Er du opptatt av journalistikk, kommunikasjon, salg eller markedsføring bør du høre på MediaPuls. Ønsker du å holde deg oppdatert på hva som skjer, hva som kommer og hva som er mulig bør du høre på MediaPuls. Synes du det er vanskelig å orientere seg i den digitale jungelen? Opplever du at det er altfor mange nye verktøy eller buzzord å holde rede på? Da bør du høre på MediaPuls. Kunnskap og en liten dose underholdning - helt gratis - rett i øret! MediaPuls, der altså....

Business
Business/Business News
Business/Management & Marketing
Education/Educational Technology
News & Politics
Technology/Gadgets
Technology/Podcasting
Technology/Tech News