MediaPuls - Vio Media lanserer Netflix for magasiner

Norske Vio Media har lansert "Netflix for magasiner". Ideen bak Vio Media er at du som leser skal abonnere på Vio Media, og med det få tilgang til et stort utvalg av magasiner, slik vi gjør i dag med Spotify for musikk, Storytel for lydbøker, og nevnte Netflix for film og TV. Vio Media ble startet for to år siden av NTNU-studentene Agnes Dyvik, André Wærness-Vold og Mari Hæreid. I februar 2016 ble tjenesten lansert, og med seg har de investorer som Kjeller Innovasjon, private investorer tilknyttet Angel Challenge-nettverket, samt etableringsstøtte fra Innovasjon Norge. MediaPuls har tatt praten med André Wærness-Vold som en av gründerne, for å høre mer om historien bak, men ikke minst om fremtiden for Vio - og leserne.

Takk for at du lytter til MediaPuls. Du finner Hans-Petter og Marius på http://HansPetter.info og http://Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på http://Mediapuls.no.

MediaPuls - Din puls på mediabransjen.

MediaPuls er en podcast av og med Marius Karlsen og Hans-Petter Nygård-Hansen. MediaPuls tar for seg den norske og internasjonale mediabransjen. MediaPuls vil se nærmere på innovasjon, disrupsjon, trender og endringer som berører alle som er opptatt av mediabransjen direkte og indirekte.

Business
Business/Business News
Business/Management & Marketing
Education/Educational Technology
News & Politics
Technology/Podcasting
Technology/Tech News
Technology/Gadgets