MediaPuls - Twitters #øyeblikk, FirstCast, mediebransjen 2025 og Instant Articles 12. april

Twitter har øyeblikk som kommer og går. PR-byrået First House er ute med egen podkast. De var ikke First, men second. Mediebyrået Opt bruker ikke en krone på norske reklameplasser. André Walle er ny annonsedirektør i Schibsted, og Facebook åpner opp Instant Articles for alle 12. april. MediaPuls har tatt en prat med digitalredaktør Jan Thoresen i Aller Media og produktdirektør Inge Thorud fra Dagbladet, for å høre om deres erfaringer så langt.

I tillegg diskuterer Marius og Hans-Petter hvordan mediebransjen vil se ut i 2025. Vel, egentlig diskuterer vi hva 70 utgivere og redaktører mener om fremtidens utfordringer som mediehus og publisister står ovenfor i løpet av de neste 10 årene.

Takk for at du lytter til MediaPuls. Du finner Hans-Petter og Marius på HansPetter.info og Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på Mediapuls.no.

Helt til slutt må det nevnes at vi nå tester ut å gå...

MediaPuls - Din puls på digitale og sosiale medier.

MediaPuls er program av og med Marius Karlsen og Hans-Petter Nygård-Hansen, som kommer ut to ganger i uken. MediaPuls tar pulsen på digitale og sosiale medier. Er du opptatt av journalistikk, kommunikasjon, salg eller markedsføring bør du høre på MediaPuls. Ønsker du å holde deg oppdatert på hva som skjer, hva som kommer og hva som er mulig bør du høre på MediaPuls. Synes du det er vanskelig å orientere seg i den digitale jungelen? Opplever du at det er altfor mange nye verktøy eller buzzord å holde rede på? Da bør du høre på MediaPuls. Kunnskap og en liten dose underholdning - helt gratis - rett i øret! MediaPuls, der altså....

Business
Business/Business News
Business/Management & Marketing
Education/Educational Technology
News & Politics
Technology/Gadgets
Technology/Podcasting
Technology/Tech News