MediaPuls - Twitters #øyeblikk, FirstCast, mediebransjen 2025 og Instant Articles 12. april

Twitter har øyeblikk som kommer og går. PR-byrået First House er ute med egen podkast. De var ikke First, men second. Mediebyrået Opt bruker ikke en krone på norske reklameplasser. André Walle er ny annonsedirektør i Schibsted, og Facebook åpner opp Instant Articles for alle 12. april. MediaPuls har tatt en prat med digitalredaktør Jan Thoresen i Aller Media og produktdirektør Inge Thorud fra Dagbladet, for å høre om deres erfaringer så langt.

I tillegg diskuterer Marius og Hans-Petter hvordan mediebransjen vil se ut i 2025. Vel, egentlig diskuterer vi hva 70 utgivere og redaktører mener om fremtidens utfordringer som mediehus og publisister står ovenfor i løpet av de neste 10 årene.

Takk for at du lytter til MediaPuls. Du finner Hans-Petter og Marius på HansPetter.info og Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på Mediapuls.no.

Helt til slutt må det nevnes at vi nå tester ut å gå over til 3 episoder i uken. Søndag kveld, tirsdag kveld og torsdag kveld.

Gi oss gjerne tilbakemelding på om kortere episoder - og økt frekvens er positivt eller ikke.

MediaPuls - Din puls på mediabransjen.

MediaPuls er en podcast av og med Marius Karlsen og Hans-Petter Nygård-Hansen. MediaPuls tar for seg den norske og internasjonale mediabransjen. MediaPuls vil se nærmere på innovasjon, disrupsjon, trender og endringer som berører alle som er opptatt av mediabransjen direkte og indirekte.

Business
Business/Business News
Business/Management & Marketing
Education/Educational Technology
News & Politics
Technology/Podcasting
Technology/Tech News
Technology/Gadgets