MediaPuls - Rabalder, nedskjæringer, samarbeidsfrieri og lanseringer. Rolig vinterferie mao

Vinterferie er intet hinder for lanseringer, nedskjæringer, oppkjøp og samarbeid. Under uken som gikk ble Amedia solgt til en stiftelse, Schibsted varslet (ny) kamp mot Facebook og Google, Dagbladet varslet samarbeid med Google, Facebook lanserte annonseverktøyet Canvas Ads og nye emojies, mobilselskapet Three startet med å tilby sine kunder adblock, journalister er bekymret for egen troverdighet og Axel Springer har sin Apple News-konkurrent sammen med Samsung. I tillegg har Marius forslag til hvordan mediehusene skal overleve. Skikkelig vinterferie-blues.

Takk for at du lytter til MediaPuls. Du finner Hans-Petter og Marius på http://HansPetter.info og http://Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på http://Mediapuls.no.

MediaPuls - Din puls på digitale og sosiale medier.

MediaPuls er program av og med Marius Karlsen og Hans-Petter Nygård-Hansen, som kommer ut to ganger i uken. MediaPuls tar pulsen på digitale og sosiale medier. Er du opptatt av journalistikk, kommunikasjon, salg eller markedsføring bør du høre på MediaPuls. Ønsker du å holde deg oppdatert på hva som skjer, hva som kommer og hva som er mulig bør du høre på MediaPuls. Synes du det er vanskelig å orientere seg i den digitale jungelen? Opplever du at det er altfor mange nye verktøy eller buzzord å holde rede på? Da bør du høre på MediaPuls. Kunnskap og en liten dose underholdning - helt gratis - rett i øret! MediaPuls, der altså....

Business
Business/Business News
Business/Management & Marketing
Education/Educational Technology
News & Politics
Technology/Gadgets
Technology/Podcasting
Technology/Tech News