MediaPuls - Rabalder, nedskjæringer, samarbeidsfrieri og lanseringer. Rolig vinterferie mao

Vinterferie er intet hinder for lanseringer, nedskjæringer, oppkjøp og samarbeid. Under uken som gikk ble Amedia solgt til en stiftelse, Schibsted varslet (ny) kamp mot Facebook og Google, Dagbladet varslet samarbeid med Google, Facebook lanserte annonseverktøyet Canvas Ads og nye emojies, mobilselskapet Three startet med å tilby sine kunder adblock, journalister er bekymret for egen troverdighet og Axel Springer har sin Apple News-konkurrent sammen med Samsung. I tillegg har Marius forslag til hvordan mediehusene skal overleve. Skikkelig vinterferie-blues.

Takk for at du lytter til MediaPuls. Du finner Hans-Petter og Marius på http://HansPetter.info og http://Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på http://Mediapuls.no.

MediaPuls - Din puls på mediabransjen.

MediaPuls er en podcast av og med Marius Karlsen og Hans-Petter Nygård-Hansen. MediaPuls tar for seg den norske og internasjonale mediabransjen. MediaPuls vil se nærmere på innovasjon, disrupsjon, trender og endringer som berører alle som er opptatt av mediabransjen direkte og indirekte.

Business
Business/Business News
Business/Management & Marketing
Education/Educational Technology
News & Politics
Technology/Podcasting
Technology/Tech News
Technology/Gadgets