MediaPuls - Funker Filter Media, Even?

Hvordan går det med Filter Media? Mediehuset ble lansert i november 2015 på «restene» av Filtermagasin.no. Det som skapte stor interesse var at Filter Nyheter og Filter Film og TV skulle være to nettaviser fullstendig blottet for bannerannonser, native ads og annet kommersielt innhold. Kun nyheter. Ingen betalingsmur heller. Derimot skulle Filter Partner bli en 100% kommersiell nettavis, som utelukkende skulle inneholde kommersielle artikler eller native ads. For å høre mer om hvordan det har gått så langt med Filter Media har vi fått besøk av Even Aas Eng, som er styreleder i Filter Media. Even er et kjent ansikt i mediebransjen, og har ofte klare meninger. For kort tid siden mente Even at Google risikerer å bli en annenrangs søkemotor over natten, nå som Facebook Instant Articles rulles ut. Og Even er også klar og tydelig i denne episoden av MediaPuls.

Takk for at du lytter til MediaPuls. Du finner Hans-Petter og Marius på http://HansPetter.info og http://Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på http://Mediapuls.no.

Setter du pris på MediaPuls?
Har du lyst til å være en Patreon av MediaPuls? En støttespiller og en sponsor? Vi ber ikke på våre knær, og vi truer ikke med å legge ned MediaPuls hvis vi ikke får betalt for jobben vi gjør, men har du lyst til å være med å støtte MediaPuls litt økonomisk, så hadde vi satt veldig stor pris på det.

Patreon er en crowdfunding plattform, og her kan du sponse akkurat som du vil. Med et stort eller lite engangsbeløp, eller via et fast beløp hver måned. Vi gir deg da et valg fra 1 til 50 dollar per måned, og skulle du sponse MediaPuls med så mye som 50 dollar, så skal du få noe igjen for det også. Foruten en god klem om vi skulle være så heldig å treffe på deg, så vil vi også personlig takke deg på Facebook og i podkasten vår. Og siden du er så rå og raus, vil vi også sende deg din egen MediaPuls-kaffekopp, slik at du kan nyte MediaPuls både i øret og i munn.

For å bli en patreon av MediaPuls kan du klikke her: https://www.patreon.com/user?u=2935568&ty=h

MediaPuls - Din puls på digitale og sosiale medier.

MediaPuls er program av og med Marius Karlsen og Hans-Petter Nygård-Hansen, som kommer ut to ganger i uken. MediaPuls tar pulsen på digitale og sosiale medier. Er du opptatt av journalistikk, kommunikasjon, salg eller markedsføring bør du høre på MediaPuls. Ønsker du å holde deg oppdatert på hva som skjer, hva som kommer og hva som er mulig bør du høre på MediaPuls. Synes du det er vanskelig å orientere seg i den digitale jungelen? Opplever du at det er altfor mange nye verktøy eller buzzord å holde rede på? Da bør du høre på MediaPuls. Kunnskap og en liten dose underholdning - helt gratis - rett i øret! MediaPuls, der altså....

Business
Business/Business News
Business/Management & Marketing
Education/Educational Technology
News & Politics
Technology/Podcasting
Technology/Tech News
Technology/Gadgets