MediaPuls - Episode 29 : Instant Social Twitter Days

Egmont frykter ikke Instant Articles, Social Media Days har blitt voksen, algoritmer skal styre Twitter-veggen og nå er det bare to søndagsaviser igjen.

Episode 29 er en monster-episode. Slik må det bli, når man feks møter så mange hyggelige og dyktige mennesker på Social Media Days. Eller når anledningen byr seg til å snakke med digitalredaktøren i Egmont for å lære mer om hva Facebook tenker rundt mediebransjen og Instant Articles, som rulles ut til "alle som vil" før sommeren.

Marius og Hans-Petter har møtt Monica Lid hos Egmont, Nils Petter Nordskar, som står bla bak Social Media Days, Espen Grimmert i iProspect, Bente Sollid Storehaug fra ESV Digital Nordic, Kjell Arild Nielsen fra Altibox, Christian Kamhaug fra Lindorff og Stian Reinhartsen som driver Reinhartsen Consulting sammen med sin bror, og som leverte et foredrag på Social Media Days som man sent vil glemme.

På programmet i episode 29 står:
- Facebook Instant Articles
- #RipTwitter, eller vil Moments, 10,000 tegn og nye algoritmer gjøre Twitter bedre?
- Social Media Days gikk av stabelen for 5. året.
- Det går mot nye oppsigelser i flere av landets aviser, og nå er det kun to søndagsaviser igjen. Vil 2016 bli året hvor søndagsavisen for alltid er borte?

Takk for at du lytter til MediaPuls. Du finner Hans-Petter og Marius på http://HansPetter.info og http://Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på http://Mediapuls.no.

MediaPuls - Din puls på mediabransjen.

MediaPuls er en podcast av og med Marius Karlsen og Hans-Petter Nygård-Hansen. MediaPuls tar for seg den norske og internasjonale mediabransjen. MediaPuls vil se nærmere på innovasjon, disrupsjon, trender og endringer som berører alle som er opptatt av mediabransjen direkte og indirekte.

Business
Business/Business News
Business/Management & Marketing
Education/Educational Technology
News & Politics
Technology/Podcasting
Technology/Tech News
Technology/Gadgets