MediaPuls - Episode 29 : Instant Social Twitter Days

Egmont frykter ikke Instant Articles, Social Media Days har blitt voksen, algoritmer skal styre Twitter-veggen og nå er det bare to søndagsaviser igjen.

Episode 29 er en monster-episode. Slik må det bli, når man feks møter så mange hyggelige og dyktige mennesker på Social Media Days. Eller når anledningen byr seg til å snakke med digitalredaktøren i Egmont for å lære mer om hva Facebook tenker rundt mediebransjen og Instant Articles, som rulles ut til "alle som vil" før sommeren.

Marius og Hans-Petter har møtt Monica Lid hos Egmont, Nils Petter Nordskar, som står bla bak Social Media Days, Espen Grimmert i iProspect, Bente Sollid Storehaug fra ESV Digital Nordic, Kjell Arild Nielsen fra Altibox, Christian Kamhaug fra Lindorff og Stian Reinhartsen som driver Reinhartsen Consulting sammen med sin bror, og som leverte et foredrag på Social Media Days som man sent vil glemme.

På programmet i episode 29 står:
- Facebook Instant Articles
- #RipTwitter, eller vil Moments, 10,000 tegn og nye algoritmer gjøre...

MediaPuls - Din puls på digitale og sosiale medier.

MediaPuls er program av og med Marius Karlsen og Hans-Petter Nygård-Hansen, som kommer ut to ganger i uken. MediaPuls tar pulsen på digitale og sosiale medier. Er du opptatt av journalistikk, kommunikasjon, salg eller markedsføring bør du høre på MediaPuls. Ønsker du å holde deg oppdatert på hva som skjer, hva som kommer og hva som er mulig bør du høre på MediaPuls. Synes du det er vanskelig å orientere seg i den digitale jungelen? Opplever du at det er altfor mange nye verktøy eller buzzord å holde rede på? Da bør du høre på MediaPuls. Kunnskap og en liten dose underholdning - helt gratis - rett i øret! MediaPuls, der altså....

Business
Business/Business News
Business/Management & Marketing
Education/Educational Technology
News & Politics
Technology/Gadgets
Technology/Podcasting
Technology/Tech News