MediaPuls - Episode 28 : Er det rart vi hater reklame når kun 0,18% oppleves relevant?

Vi hater reklame! Først og fremst fordi vi opplever reklamen som forstyrrende og irriterende. Mest av alt fordi mesteparten av reklamen vi blir eksponert for, ikke oppleves relevant. Kun 0,18% av reklamen oppleves relevant faktisk, skal vi tro Dappd-gründeren Alain Fassotte. Han er gjest i denne episoden av MediaPuls.

Visjonen til Dappd er intet mindre å endre verdens reklamemarked, og skape verdi i hver eneste annonsekrone. Hvordan skal Dappd få det til, spør du kanskje, og hva er det Dappd egentlig betyr? Svarene på disse spørsmålene, og sikkert enda flere får du svar på i løpet av denne episoden.

Takk for at du lytter til MediaPuls. Du finner Hans-Petter og Marius på http://HansPetter.info og http://Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på http://Mediapuls.no.

MediaPuls - Din puls på mediabransjen.

MediaPuls er en podcast av og med Marius Karlsen og Hans-Petter Nygård-Hansen. MediaPuls tar for seg den norske og internasjonale mediabransjen. MediaPuls vil se nærmere på innovasjon, disrupsjon, trender og endringer som berører alle som er opptatt av mediabransjen direkte og indirekte.

Business
Business/Business News
Business/Management & Marketing
Education/Educational Technology
News & Politics
Technology/Podcasting
Technology/Tech News
Technology/Gadgets