MediaPuls - Episode 28 : Er det rart vi hater reklame når kun 0,18% oppleves relevant?

Vi hater reklame! Først og fremst fordi vi opplever reklamen som forstyrrende og irriterende. Mest av alt fordi mesteparten av reklamen vi blir eksponert for, ikke oppleves relevant. Kun 0,18% av reklamen oppleves relevant faktisk, skal vi tro Dappd-gründeren Alain Fassotte. Han er gjest i denne episoden av MediaPuls.

Visjonen til Dappd er intet mindre å endre verdens reklamemarked, og skape verdi i hver eneste annonsekrone. Hvordan skal Dappd få det til, spør du kanskje, og hva er det Dappd egentlig betyr? Svarene på disse spørsmålene, og sikkert enda flere får du svar på i løpet av denne episoden.

Takk for at du lytter til MediaPuls. Du finner Hans-Petter og Marius på http://HansPetter.info og http://Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på http://Mediapuls.no.

MediaPuls - Din puls på digitale og sosiale medier.

MediaPuls er program av og med Marius Karlsen og Hans-Petter Nygård-Hansen, som kommer ut to ganger i uken. MediaPuls tar pulsen på digitale og sosiale medier. Er du opptatt av journalistikk, kommunikasjon, salg eller markedsføring bør du høre på MediaPuls. Ønsker du å holde deg oppdatert på hva som skjer, hva som kommer og hva som er mulig bør du høre på MediaPuls. Synes du det er vanskelig å orientere seg i den digitale jungelen? Opplever du at det er altfor mange nye verktøy eller buzzord å holde rede på? Da bør du høre på MediaPuls. Kunnskap og en liten dose underholdning - helt gratis - rett i øret! MediaPuls, der altså....

Business
Business/Business News
Business/Management & Marketing
Education/Educational Technology
News & Politics
Technology/Gadgets
Technology/Podcasting
Technology/Tech News