MediaPuls - Episode 27 : Skeptisk til DAB og bekymret for fremtiden

Hva skal vi egentlig med DAB? Burde vi frykte fremtiden? Vil Facebook ta over verden, og kommer Twitter til å forsvinne?

I episode 27 av MediaPuls diskuterer Marius og Hans-Petter mest av alt om det uføret Twitter ser ut til å være i, men ikke minst de utfordringer det norske arbeidslivet står ovenfor som følge av den teknologiske utviklingen. Facebook har fridd til hele mediebransjen med både Instant Articles og Canvas Ads - og sannelig har de ikke fått seg et eget kontor i Oslo også.

Alle podkaster om dagen, og MediaPuls vokser raskt i et voksende marked. Antall ukentlige lyttere er doblet fra desember til januar. Nå begynner vi å nærme oss 4,000 lyttere i uken - og de er fra hele Norge. Tusen takk!

Arbeiderpartiet var det første partiet ute med podkast. Nå har høyre kommet etter. Frem til nå har podkastene fra mediehus vært dominert av de største, men nå begynner de lokale mediehusene også å røre på seg. Budstikka er nå på banen med sportspodden TobCast. I tillegg dukket det opp noe helt nytt innen...

MediaPuls - Din puls på digitale og sosiale medier.

MediaPuls er program av og med Marius Karlsen og Hans-Petter Nygård-Hansen, som kommer ut to ganger i uken. MediaPuls tar pulsen på digitale og sosiale medier. Er du opptatt av journalistikk, kommunikasjon, salg eller markedsføring bør du høre på MediaPuls. Ønsker du å holde deg oppdatert på hva som skjer, hva som kommer og hva som er mulig bør du høre på MediaPuls. Synes du det er vanskelig å orientere seg i den digitale jungelen? Opplever du at det er altfor mange nye verktøy eller buzzord å holde rede på? Da bør du høre på MediaPuls. Kunnskap og en liten dose underholdning - helt gratis - rett i øret! MediaPuls, der altså....

Business
Business/Business News
Business/Management & Marketing
Education/Educational Technology
News & Politics
Technology/Gadgets
Technology/Podcasting
Technology/Tech News