MediaPuls - Episode 27 : Skeptisk til DAB og bekymret for fremtiden

Hva skal vi egentlig med DAB? Burde vi frykte fremtiden? Vil Facebook ta over verden, og kommer Twitter til å forsvinne?

I episode 27 av MediaPuls diskuterer Marius og Hans-Petter mest av alt om det uføret Twitter ser ut til å være i, men ikke minst de utfordringer det norske arbeidslivet står ovenfor som følge av den teknologiske utviklingen. Facebook har fridd til hele mediebransjen med både Instant Articles og Canvas Ads - og sannelig har de ikke fått seg et eget kontor i Oslo også.

Alle podkaster om dagen, og MediaPuls vokser raskt i et voksende marked. Antall ukentlige lyttere er doblet fra desember til januar. Nå begynner vi å nærme oss 4,000 lyttere i uken - og de er fra hele Norge. Tusen takk!

Arbeiderpartiet var det første partiet ute med podkast. Nå har høyre kommet etter. Frem til nå har podkastene fra mediehus vært dominert av de største, men nå begynner de lokale mediehusene også å røre på seg. Budstikka er nå på banen med sportspodden TobCast. I tillegg dukket det opp noe helt nytt innen podkasting i løpet av uken; PodWalk.

Takk for at du lytter til http://MediaPuls. Du finner Hans-Petter og Marius på http://HansPetter.info og http://Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på http://Mediapuls.no.

MediaPuls - Din puls på mediabransjen.

MediaPuls er en podcast av og med Marius Karlsen og Hans-Petter Nygård-Hansen. MediaPuls tar for seg den norske og internasjonale mediabransjen. MediaPuls vil se nærmere på innovasjon, disrupsjon, trender og endringer som berører alle som er opptatt av mediabransjen direkte og indirekte.

Business
Business/Business News
Business/Management & Marketing
Education/Educational Technology
News & Politics
Technology/Podcasting
Technology/Tech News
Technology/Gadgets