MediaPuls - Episode 25 : Facebook, nyhetsapper, Partikkel, og hat mellom mediehusene

I dag finnes det flere nyhets-apper. Apper som aggrerer nyheter tilpasset deg. Enten ved å velge kategorier, nyhetssiter, eller nyheter basert på hvem du følger og hvilke kontakter du har.

IT-selskapet Miles fra Bergen lanserer snart Partikkel. En tjeneste som gjør det mulig for mediehus å selge artikler i stedet for kun aviser. Vi har snakket med sjefen i Miles.

Til uken reiser et mannstungt mannskap fra mediehusene i Norge til England for å møte Facebook. På agendaen står blant annet Facebook Instant Articles, Facebook Canvas Ads, Notify og Instagram. Står mannsdominansen på agendaen mon tro?

Og sist uke arrangerte MediaForums Mediedagen 2016, og under åpen scene langet konsernsjefen i Amedia ut mot både TV 2 og VG, samtidig som han kunne annonsere at det eneste som er sikkert, er at de skal kutte - og at de skal kutte masse. Vi spør om hvordan det påvirker selskapets ansatte internt, og lurer på hvorfor reaksjonene mer eller mindre uteblir fra mediehusene.

Takk for at du lytter til MediaPuls. Du...

MediaPuls - Din puls på digitale og sosiale medier.

MediaPuls er program av og med Marius Karlsen og Hans-Petter Nygård-Hansen, som kommer ut to ganger i uken. MediaPuls tar pulsen på digitale og sosiale medier. Er du opptatt av journalistikk, kommunikasjon, salg eller markedsføring bør du høre på MediaPuls. Ønsker du å holde deg oppdatert på hva som skjer, hva som kommer og hva som er mulig bør du høre på MediaPuls. Synes du det er vanskelig å orientere seg i den digitale jungelen? Opplever du at det er altfor mange nye verktøy eller buzzord å holde rede på? Da bør du høre på MediaPuls. Kunnskap og en liten dose underholdning - helt gratis - rett i øret! MediaPuls, der altså....

Business
Business/Business News
Business/Management & Marketing
Education/Educational Technology
News & Politics
Technology/Gadgets
Technology/Podcasting
Technology/Tech News