MediaPuls - Episode 25 : Facebook, nyhetsapper, Partikkel, og hat mellom mediehusene

I dag finnes det flere nyhets-apper. Apper som aggrerer nyheter tilpasset deg. Enten ved å velge kategorier, nyhetssiter, eller nyheter basert på hvem du følger og hvilke kontakter du har.

IT-selskapet Miles fra Bergen lanserer snart Partikkel. En tjeneste som gjør det mulig for mediehus å selge artikler i stedet for kun aviser. Vi har snakket med sjefen i Miles.

Til uken reiser et mannstungt mannskap fra mediehusene i Norge til England for å møte Facebook. På agendaen står blant annet Facebook Instant Articles, Facebook Canvas Ads, Notify og Instagram. Står mannsdominansen på agendaen mon tro?

Og sist uke arrangerte MediaForums Mediedagen 2016, og under åpen scene langet konsernsjefen i Amedia ut mot både TV 2 og VG, samtidig som han kunne annonsere at det eneste som er sikkert, er at de skal kutte - og at de skal kutte masse. Vi spør om hvordan det påvirker selskapets ansatte internt, og lurer på hvorfor reaksjonene mer eller mindre uteblir fra mediehusene.

Takk for at du lytter til MediaPuls. Du finner Hans-Petter og Marius på http://HansPetter.info og http://Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på http://Mediapuls.no.

MediaPuls - Din puls på mediabransjen.

MediaPuls er en podcast av og med Marius Karlsen og Hans-Petter Nygård-Hansen. MediaPuls tar for seg den norske og internasjonale mediabransjen. MediaPuls vil se nærmere på innovasjon, disrupsjon, trender og endringer som berører alle som er opptatt av mediabransjen direkte og indirekte.

Business
Business/Business News
Business/Management & Marketing
Education/Educational Technology
News & Politics
Technology/Podcasting
Technology/Tech News
Technology/Gadgets