MediaPuls - Episode 24 : Virtuell virkelighet og kunstig intelligens. "Nice" eller "need" i 2016?

VR (virtuell virkelighet) og AI (kunstig intelligens) er på alles lepper om dagen. Men er det noe for mediebransjen i 2016? Marius og Hans-Petter har invitert Ingvild Moen og Olav Mellingsæter i studio for å høre om det her er "nice" eller "need". De har nylig returnert til Norge fra et besøk i San Francisco og Las Vegas, hvor de har møtt blant annet Facebook, Yelp og IBM.

Ingvild Moen har jobbet i en årrekke med sosiale medier og kommunikasjon, og driver sitt eget selskap - Resonate - hvor hun fokuserer på løsninger som gir virksomheter muligheter til å lage enda bedre kommunikasjon på målgruppenes premisser. En naturlig konsekvens for Ingvild var da å lære seg mer om algoritmer og datafangst, og der kommer blant annet AI og VR inn i bildet.

Olav Mellingsæter har bakgrunn som internasjonal rådgiver innen informasjon, kommunikasjon og underholdning i KPMG og PwC.
I rollen som rådgiver og produsent for flere av de største virksomhetene i Norge på digitale kommunikasjonsløsninger, har han jobbet mye...

MediaPuls - Din puls på digitale og sosiale medier.

MediaPuls er program av og med Marius Karlsen og Hans-Petter Nygård-Hansen, som kommer ut to ganger i uken. MediaPuls tar pulsen på digitale og sosiale medier. Er du opptatt av journalistikk, kommunikasjon, salg eller markedsføring bør du høre på MediaPuls. Ønsker du å holde deg oppdatert på hva som skjer, hva som kommer og hva som er mulig bør du høre på MediaPuls. Synes du det er vanskelig å orientere seg i den digitale jungelen? Opplever du at det er altfor mange nye verktøy eller buzzord å holde rede på? Da bør du høre på MediaPuls. Kunnskap og en liten dose underholdning - helt gratis - rett i øret! MediaPuls, der altså....

Business
Business/Business News
Business/Management & Marketing
Education/Educational Technology
News & Politics
Technology/Gadgets
Technology/Podcasting
Technology/Tech News