MediaPuls - Episode 23 : Tåkeprat, Snapchat, Live TV i sosiale medier og opplagsfest i mediehusene?

Marius tok utfordringen fra Astrid Valen-Utvik i episode 22, og har blitt "proff" på SnapChat, mens Hans-Petter har ikke snappet på en uke. MediaPuls har tatt en prat med sjefen for Geelmuyden Kiese, Hans Geelmuyden, som avslører hvem vinneren av årets tåkeprat- og tåkelur-pris er for 2015. Marius og Hans-Petter ser nærmere på Live TV i sosiale medier, opplagsfesten i mediehusene og lurer på hva de egentlig feirer. I tillegg har Hans-Petter kikket litt på Google sitt Consumer Barometer for 2015, og slår fast at Norge er best i Norden på Internett.

Takk for at du lytter til http://MediaPuls. Du finner Hans-Petter og Marius på http://HansPetter.info og http://Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på http://Mediapuls.no.

MediaPuls - Din puls på digitale og sosiale medier.

MediaPuls er program av og med Marius Karlsen og Hans-Petter Nygård-Hansen, som kommer ut to ganger i uken. MediaPuls tar pulsen på digitale og sosiale medier. Er du opptatt av journalistikk, kommunikasjon, salg eller markedsføring bør du høre på MediaPuls. Ønsker du å holde deg oppdatert på hva som skjer, hva som kommer og hva som er mulig bør du høre på MediaPuls. Synes du det er vanskelig å orientere seg i den digitale jungelen? Opplever du at det er altfor mange nye verktøy eller buzzord å holde rede på? Da bør du høre på MediaPuls. Kunnskap og en liten dose underholdning - helt gratis - rett i øret! MediaPuls, der altså....

Business
Business/Business News
Business/Management & Marketing
Education/Educational Technology
News & Politics
Technology/Gadgets
Technology/Podcasting
Technology/Tech News