MediaPuls - Episode 23 : Tåkeprat, Snapchat, Live TV i sosiale medier og opplagsfest i mediehusene?

Marius tok utfordringen fra Astrid Valen-Utvik i episode 22, og har blitt "proff" på SnapChat, mens Hans-Petter har ikke snappet på en uke. MediaPuls har tatt en prat med sjefen for Geelmuyden Kiese, Hans Geelmuyden, som avslører hvem vinneren av årets tåkeprat- og tåkelur-pris er for 2015. Marius og Hans-Petter ser nærmere på Live TV i sosiale medier, opplagsfesten i mediehusene og lurer på hva de egentlig feirer. I tillegg har Hans-Petter kikket litt på Google sitt Consumer Barometer for 2015, og slår fast at Norge er best i Norden på Internett.

Takk for at du lytter til http://MediaPuls. Du finner Hans-Petter og Marius på http://HansPetter.info og http://Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på http://Mediapuls.no.

MediaPuls - Din puls på mediabransjen.

MediaPuls er en podcast av og med Marius Karlsen og Hans-Petter Nygård-Hansen. MediaPuls tar for seg den norske og internasjonale mediabransjen. MediaPuls vil se nærmere på innovasjon, disrupsjon, trender og endringer som berører alle som er opptatt av mediabransjen direkte og indirekte.

Business
Business/Business News
Business/Management & Marketing
Education/Educational Technology
News & Politics
Technology/Podcasting
Technology/Tech News
Technology/Gadgets