MediaPuls - Episode 22 : Tips og tricks om sosiale medier med Astrid Valen Utvik

Hva er best å gjøre mer eller mindre av? Hvilke sosiale medier er best for hvilke formål? Er det som er lov på Instagram lov på Facebook, og burde "alle" satse på Snapchat? I episode 22 går vi litt dypere til verks, og for å snakke om "do's and dont's" har vi fått med oss dronningen av sosiale medier. Astrid Valen-Utvik er gründer av eget selskap - Valen-Utvik - og har jobbet med sosiale medier for store og små selskaper i en årrekke. Hun vet hva som funker og ikke bedre enn de fleste av oss.... og hun spår blant annet at flere som Hans-Petter vil bli aktive brukere av Snapchat i løpet av 2016.

Takk for at du lytter til MediaPuls. Du finner Hans-Petter og Marius på http://HansPetter.info og http://Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på http://Mediapuls.no.

MediaPuls - Din puls på digitale og sosiale medier.

MediaPuls er program av og med Marius Karlsen og Hans-Petter Nygård-Hansen, som kommer ut to ganger i uken. MediaPuls tar pulsen på digitale og sosiale medier. Er du opptatt av journalistikk, kommunikasjon, salg eller markedsføring bør du høre på MediaPuls. Ønsker du å holde deg oppdatert på hva som skjer, hva som kommer og hva som er mulig bør du høre på MediaPuls. Synes du det er vanskelig å orientere seg i den digitale jungelen? Opplever du at det er altfor mange nye verktøy eller buzzord å holde rede på? Da bør du høre på MediaPuls. Kunnskap og en liten dose underholdning - helt gratis - rett i øret! MediaPuls, der altså....

Business
Business/Business News
Business/Management & Marketing
Education/Educational Technology
News & Politics
Technology/Gadgets
Technology/Podcasting
Technology/Tech News