MediaPuls - Episode 22 : Tips og tricks om sosiale medier med Astrid Valen Utvik

Hva er best å gjøre mer eller mindre av? Hvilke sosiale medier er best for hvilke formål? Er det som er lov på Instagram lov på Facebook, og burde "alle" satse på Snapchat? I episode 22 går vi litt dypere til verks, og for å snakke om "do's and dont's" har vi fått med oss dronningen av sosiale medier. Astrid Valen-Utvik er gründer av eget selskap - Valen-Utvik - og har jobbet med sosiale medier for store og små selskaper i en årrekke. Hun vet hva som funker og ikke bedre enn de fleste av oss.... og hun spår blant annet at flere som Hans-Petter vil bli aktive brukere av Snapchat i løpet av 2016.

Takk for at du lytter til MediaPuls. Du finner Hans-Petter og Marius på http://HansPetter.info og http://Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på http://Mediapuls.no.

MediaPuls - Din puls på mediabransjen.

MediaPuls er en podcast av og med Marius Karlsen og Hans-Petter Nygård-Hansen. MediaPuls tar for seg den norske og internasjonale mediabransjen. MediaPuls vil se nærmere på innovasjon, disrupsjon, trender og endringer som berører alle som er opptatt av mediabransjen direkte og indirekte.

Business
Business/Business News
Business/Management & Marketing
Education/Educational Technology
News & Politics
Technology/Podcasting
Technology/Tech News
Technology/Gadgets