MediaPuls - Episode 21 : Kutt- og delingsåret 2016

Mediebildet så langt i 2016 har vært preget av årskonferansen til NHO, hvor delingsøkonomi og teknologi utfordrer det etablerte arbeidsmarkedet. På onsdag gjorde TNS Gallup rede for «rikets medietilstand 2016», og også her kunne vi se konsekvensene av hva manglende fokus på digital transformasjon kan føre til mediehus og andre bransjer. Det kommer nærmest ikke som en overraskelse at årets første uke har vært preget av oppsigelser og nedskjæringer blant mediehusene.

I denne episoden av MediaPuls vil vi blant annet snakke mer om mediegründeren som etterlyser andre mediegründere han kan investere i, Google Accelerated Mobile Pages, og nye brukertall og planer for 2016 hva gjelder Facebook Messenger. Twitter vil utvide fra 140 til 10,000 tegn, 242 årsverk skal bort i mediehusene, Marius har testet Samsungs nye VR-briller i en uke, Finalistene til Vixen Blog Awards 2015 er klare og vi vært på det mørke nettet og sjekket den første nettavisen der.

Takk for at du lytter til http://MediaPuls. Du finner Hans-Petter og Marius på http://HansPetter.info og http://Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med linker til alt vi har snakket om på http://Mediapuls.no.

MediaPuls - Din puls på digitale og sosiale medier.

MediaPuls er program av og med Marius Karlsen og Hans-Petter Nygård-Hansen, som kommer ut to ganger i uken. MediaPuls tar pulsen på digitale og sosiale medier. Er du opptatt av journalistikk, kommunikasjon, salg eller markedsføring bør du høre på MediaPuls. Ønsker du å holde deg oppdatert på hva som skjer, hva som kommer og hva som er mulig bør du høre på MediaPuls. Synes du det er vanskelig å orientere seg i den digitale jungelen? Opplever du at det er altfor mange nye verktøy eller buzzord å holde rede på? Da bør du høre på MediaPuls. Kunnskap og en liten dose underholdning - helt gratis - rett i øret! MediaPuls, der altså....

Business
Business/Business News
Business/Management & Marketing
Education/Educational Technology
News & Politics
Technology/Gadgets
Technology/Podcasting
Technology/Tech News