MediaPuls - Episode 20 : Social Media Days. Gjest i studio er Nils Petter Nordskar

I episode 20 har vi besøk av tekstforfatteren, reklamenestoren og grunnleggeren av Social Media Days, Nils Petter Nordskar. 2. februar arrangeres Norges største konferanse om sosiale medier, http://SocialMediaDays.no, på Oslo Kongressenter. Vi har invitert sjefen sjøl for å diskutere årets femte utgave av konferansen. Hva vil årets utgave handle om, hvem er årets foredragsholdere, hvem bør dra, og hvilke priser skal det konkurreres om, er bare noe av det vi snakker om.

Takk for at du lytter til MediaPuls. Du finner Hans-Petter og Marius på http://HansPetter.info og http://Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med linker til alt vi har snakket om på http://Mediapuls.no.

MediaPuls - Din puls på digitale og sosiale medier.

MediaPuls er program av og med Marius Karlsen og Hans-Petter Nygård-Hansen, som kommer ut to ganger i uken. MediaPuls tar pulsen på digitale og sosiale medier. Er du opptatt av journalistikk, kommunikasjon, salg eller markedsføring bør du høre på MediaPuls. Ønsker du å holde deg oppdatert på hva som skjer, hva som kommer og hva som er mulig bør du høre på MediaPuls. Synes du det er vanskelig å orientere seg i den digitale jungelen? Opplever du at det er altfor mange nye verktøy eller buzzord å holde rede på? Da bør du høre på MediaPuls. Kunnskap og en liten dose underholdning - helt gratis - rett i øret! MediaPuls, der altså....

Business
Business/Business News
Business/Management & Marketing
Education/Educational Technology
News & Politics
Technology/Gadgets
Technology/Podcasting
Technology/Tech News