MediaPuls - Episode 20 : Social Media Days. Gjest i studio er Nils Petter Nordskar

I episode 20 har vi besøk av tekstforfatteren, reklamenestoren og grunnleggeren av Social Media Days, Nils Petter Nordskar. 2. februar arrangeres Norges største konferanse om sosiale medier, http://SocialMediaDays.no, på Oslo Kongressenter. Vi har invitert sjefen sjøl for å diskutere årets femte utgave av konferansen. Hva vil årets utgave handle om, hvem er årets foredragsholdere, hvem bør dra, og hvilke priser skal det konkurreres om, er bare noe av det vi snakker om.

Takk for at du lytter til MediaPuls. Du finner Hans-Petter og Marius på http://HansPetter.info og http://Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med linker til alt vi har snakket om på http://Mediapuls.no.

MediaPuls - Din puls på mediabransjen.

MediaPuls er en podcast av og med Marius Karlsen og Hans-Petter Nygård-Hansen. MediaPuls tar for seg den norske og internasjonale mediabransjen. MediaPuls vil se nærmere på innovasjon, disrupsjon, trender og endringer som berører alle som er opptatt av mediabransjen direkte og indirekte.

Business
Business/Business News
Business/Management & Marketing
Education/Educational Technology
News & Politics
Technology/Podcasting
Technology/Tech News
Technology/Gadgets