MediaPuls - Episode 19 : Mest delt i 2015, mest makt i mediabransjen og digitale nyttårsforsetter

I årets første episode av MediaPuls diskuterer Marius og Hans-Petter de mest delte sakene i sosiale medier i løpet av 2015. De mektigste i mediebransjen skal debateres, og Marius og Hans-Petter sammenstiller og sammenligner deres respektive digitale nyttårsforsetter.

Takk for at du lytter til MediaPuls. Du finner Hans-Petter og Marius på http://HansPetter.info og http://Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med linker til alt vi har snakket om på http://Mediapuls.no.

Og sist, men ikke minst: Takk for at du hørte på oss i 2015 og tusen takk for at du blir med videre i 2016.

Godt nyttår.

MediaPuls - Din puls på digitale og sosiale medier.

MediaPuls er program av og med Marius Karlsen og Hans-Petter Nygård-Hansen, som kommer ut to ganger i uken. MediaPuls tar pulsen på digitale og sosiale medier. Er du opptatt av journalistikk, kommunikasjon, salg eller markedsføring bør du høre på MediaPuls. Ønsker du å holde deg oppdatert på hva som skjer, hva som kommer og hva som er mulig bør du høre på MediaPuls. Synes du det er vanskelig å orientere seg i den digitale jungelen? Opplever du at det er altfor mange nye verktøy eller buzzord å holde rede på? Da bør du høre på MediaPuls. Kunnskap og en liten dose underholdning - helt gratis - rett i øret! MediaPuls, der altså....

Business
Business/Business News
Business/Management & Marketing
Education/Educational Technology
News & Politics
Technology/Gadgets
Technology/Podcasting
Technology/Tech News