MediaPuls - Episode 18 : Vi diskuterer sosiale medier i 2015 og 2016 med Ingeborg Volan

Til årets siste episode har vi fått besøk av den avtroppende sjefen for sosiale medier i NRK og den påtroppende utviklingsredaktøren i Adresseavisen, Ingeborg Volan, for å oppsummere og diskutere sosiale medier i 2015, og inn i 2016.

Og siden det er årets siste podkast har vi lagt stoppeklokken på hylla, og lar tid være tid. Derfor er også årets siste episode på en time - og en time måtte til for å få tid og anledning til å diskutere Facebook, adblock, personvern, innovasjon, streaming, virtual reality, podkast, meldinger vs sosiale medier, personlige assistenter, journalistikk vs ytring i egne kanaler eller sosiale medier. Og ikke minst utviklingstrekk hos de mest og minst sosiale nettverkene.

Takk for at du lytter til MediaPuls. Du finner Hans-Petter og Marius på http://HansPetter.info og http://Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med linker til alt vi har snakket om på http://Mediapuls.no.

Og sist, men ikke minst: Takk for at du har hørt på oss i 2015. Håper du vil fortsette å lytte på oss i 2016.

Godt nyttår.

MediaPuls - Din puls på mediabransjen.

MediaPuls er en podcast av og med Marius Karlsen og Hans-Petter Nygård-Hansen. MediaPuls tar for seg den norske og internasjonale mediabransjen. MediaPuls vil se nærmere på innovasjon, disrupsjon, trender og endringer som berører alle som er opptatt av mediabransjen direkte og indirekte.

Business
Business/Business News
Business/Management & Marketing
Education/Educational Technology
News & Politics
Technology/Podcasting
Technology/Tech News
Technology/Gadgets