MediaPuls - Episode 18 : Vi diskuterer sosiale medier i 2015 og 2016 med Ingeborg Volan

Til årets siste episode har vi fått besøk av den avtroppende sjefen for sosiale medier i NRK og den påtroppende utviklingsredaktøren i Adresseavisen, Ingeborg Volan, for å oppsummere og diskutere sosiale medier i 2015, og inn i 2016.

Og siden det er årets siste podkast har vi lagt stoppeklokken på hylla, og lar tid være tid. Derfor er også årets siste episode på en time - og en time måtte til for å få tid og anledning til å diskutere Facebook, adblock, personvern, innovasjon, streaming, virtual reality, podkast, meldinger vs sosiale medier, personlige assistenter, journalistikk vs ytring i egne kanaler eller sosiale medier. Og ikke minst utviklingstrekk hos de mest og minst sosiale nettverkene.

Takk for at du lytter til MediaPuls. Du finner Hans-Petter og Marius på http://HansPetter.info og http://Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med linker til alt vi har snakket om på http://Mediapuls.no.

Og sist, men ikke...

MediaPuls - Din puls på digitale og sosiale medier.

MediaPuls er program av og med Marius Karlsen og Hans-Petter Nygård-Hansen, som kommer ut to ganger i uken. MediaPuls tar pulsen på digitale og sosiale medier. Er du opptatt av journalistikk, kommunikasjon, salg eller markedsføring bør du høre på MediaPuls. Ønsker du å holde deg oppdatert på hva som skjer, hva som kommer og hva som er mulig bør du høre på MediaPuls. Synes du det er vanskelig å orientere seg i den digitale jungelen? Opplever du at det er altfor mange nye verktøy eller buzzord å holde rede på? Da bør du høre på MediaPuls. Kunnskap og en liten dose underholdning - helt gratis - rett i øret! MediaPuls, der altså....

Business
Business/Business News
Business/Management & Marketing
Education/Educational Technology
News & Politics
Technology/Podcasting
Technology/Tech News
Technology/Gadgets