MediaPuls - Episode 17 : Årets Medienavn, Rema1000 og Facebook @ Work hos DNB

Nå er det riktig å si at vi nærmer oss slutten på 2015, og starten på 2016. Til episode 17 av MediaPuls har vi fått besøk av kommunikasjonsdirektøren i DNB, Thomas Midteide, for å diskutere Facebook at Work - Intranett-løsningen som DNB nylig har tatt i bruk, og som 60,000 andre selskaper står i kø for å benytte seg av.

Som alltid har vi et tettpakket program, og vil også komme inn på VG som har lansert VGTV til den nye utgaven av Apple TV. I tillegg har Rema 1000 lansert verdens første dagligvarepodkast og Apples Live Photos kommer til snart til Facebook. Og Kampanje er i gang med å finne frem til "Årets Medienavn" for 9. gang.

Takk for at du lytter til MediaPuls. Du finner Hans-Petter og Marius på http://HansPetter.info og http://Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med linker til alt vi har snakket om på http://Mediapuls.no.

MediaPuls - Din puls på digitale og sosiale medier.

MediaPuls er program av og med Marius Karlsen og Hans-Petter Nygård-Hansen, som kommer ut to ganger i uken. MediaPuls tar pulsen på digitale og sosiale medier. Er du opptatt av journalistikk, kommunikasjon, salg eller markedsføring bør du høre på MediaPuls. Ønsker du å holde deg oppdatert på hva som skjer, hva som kommer og hva som er mulig bør du høre på MediaPuls. Synes du det er vanskelig å orientere seg i den digitale jungelen? Opplever du at det er altfor mange nye verktøy eller buzzord å holde rede på? Da bør du høre på MediaPuls. Kunnskap og en liten dose underholdning - helt gratis - rett i øret! MediaPuls, der altså....

Business
Business/Business News
Business/Management & Marketing
Education/Educational Technology
News & Politics
Technology/Podcasting
Technology/Tech News
Technology/Gadgets