MediaPuls - Episode 17 : Årets Medienavn, Rema1000 og Facebook @ Work hos DNB

Nå er det riktig å si at vi nærmer oss slutten på 2015, og starten på 2016. Til episode 17 av MediaPuls har vi fått besøk av kommunikasjonsdirektøren i DNB, Thomas Midteide, for å diskutere Facebook at Work - Intranett-løsningen som DNB nylig har tatt i bruk, og som 60,000 andre selskaper står i kø for å benytte seg av.

Som alltid har vi et tettpakket program, og vil også komme inn på VG som har lansert VGTV til den nye utgaven av Apple TV. I tillegg har Rema 1000 lansert verdens første dagligvarepodkast og Apples Live Photos kommer til snart til Facebook. Og Kampanje er i gang med å finne frem til "Årets Medienavn" for 9. gang.

Takk for at du lytter til MediaPuls. Du finner Hans-Petter og Marius på http://HansPetter.info og http://Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med linker til alt vi har snakket om på http://Mediapuls.no.

MediaPuls - Din puls på mediabransjen.

MediaPuls er en podcast av og med Marius Karlsen og Hans-Petter Nygård-Hansen. MediaPuls tar for seg den norske og internasjonale mediabransjen. MediaPuls vil se nærmere på innovasjon, disrupsjon, trender og endringer som berører alle som er opptatt av mediabransjen direkte og indirekte.

Business
Business/Business News
Business/Management & Marketing
Education/Educational Technology
News & Politics
Technology/Podcasting
Technology/Tech News
Technology/Gadgets