MediaPuls - Episode 16 : Medieåret 2015 og inn i 2016 med Andreas Thorsheim

Til episode 16 av MediaPuls har vi fått besøk av Andreas Thorsheim for å snakke litt om medieåret 2015 og samtidig se litt inn i 2016. Andreas er produktdirektør i Opera, styremedlem i Filter Media, og har tidligere besittet en rekke ledende stillinger i Schibsted-konsernet, blant annet som adm. direktør for Bergens Tidende, og konserndirektør for konsumentprodukter og finansdirektør i Schibsted Norge. Andreas kjenner og forstår mediebransjen - fra inn- og utsiden.

Det bør legges til at Andreas Thorsheim satt i bilen sin på høyfjellet (ingen mobildekning på hytta) og snakket til oss via Skype over 4G på sin laptop. Den teknologien, den teknologien :)

I denne episoden vil vi først og fremst snakke om mediebransjen og alle endringer som bransjen har blitt - og vil bli utsatt for. Og i tillegg vil vi prate litt om fusjoneringen i Schibsted, nullveksten i annonsemarkedet, annonseblokkering, samt et nytt initiativ i kampen mot hatpraterne.

Dette er siste episode før jul, men vi gir oss ikke for 2015, og er tilbake med ny episode søndag kveld, 27. desember. Årets siste episode legges ut tirsdag kveld, 29. desember, og da får vi besøk av Ingeborg Volan for å oppsummere sosiale medier i 2015.

Takk for at du lytter til MediaPuls. Du finner Hans-Petter og Marius på HansPetter.info og Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med linker til alt vi har snakket om på Mediapuls.no.

MediaPuls - Din puls på digitale og sosiale medier.

MediaPuls er program av og med Marius Karlsen og Hans-Petter Nygård-Hansen, som kommer ut to ganger i uken. MediaPuls tar pulsen på digitale og sosiale medier. Er du opptatt av journalistikk, kommunikasjon, salg eller markedsføring bør du høre på MediaPuls. Ønsker du å holde deg oppdatert på hva som skjer, hva som kommer og hva som er mulig bør du høre på MediaPuls. Synes du det er vanskelig å orientere seg i den digitale jungelen? Opplever du at det er altfor mange nye verktøy eller buzzord å holde rede på? Da bør du høre på MediaPuls. Kunnskap og en liten dose underholdning - helt gratis - rett i øret! MediaPuls, der altså....

Business
Business/Business News
Business/Management & Marketing
Education/Educational Technology
News & Politics
Technology/Podcasting
Technology/Tech News
Technology/Gadgets