MediaPuls - Episode 16 : Medieåret 2015 og inn i 2016 med Andreas Thorsheim

Til episode 16 av MediaPuls har vi fått besøk av Andreas Thorsheim for å snakke litt om medieåret 2015 og samtidig se litt inn i 2016. Andreas er produktdirektør i Opera, styremedlem i Filter Media, og har tidligere besittet en rekke ledende stillinger i Schibsted-konsernet, blant annet som adm. direktør for Bergens Tidende, og konserndirektør for konsumentprodukter og finansdirektør i Schibsted Norge. Andreas kjenner og forstår mediebransjen - fra inn- og utsiden.

Det bør legges til at Andreas Thorsheim satt i bilen sin på høyfjellet (ingen mobildekning på hytta) og snakket til oss via Skype over 4G på sin laptop. Den teknologien, den teknologien :)

I denne episoden vil vi først og fremst snakke om mediebransjen og alle endringer som bransjen har blitt - og vil bli utsatt for. Og i tillegg vil vi prate litt om fusjoneringen i Schibsted, nullveksten i annonsemarkedet, annonseblokkering, samt et nytt initiativ i kampen mot hatpraterne.

Dette er siste episode før jul, men vi gir oss ikke for 2015, og er...

MediaPuls - Din puls på digitale og sosiale medier.

MediaPuls er program av og med Marius Karlsen og Hans-Petter Nygård-Hansen, som kommer ut to ganger i uken. MediaPuls tar pulsen på digitale og sosiale medier. Er du opptatt av journalistikk, kommunikasjon, salg eller markedsføring bør du høre på MediaPuls. Ønsker du å holde deg oppdatert på hva som skjer, hva som kommer og hva som er mulig bør du høre på MediaPuls. Synes du det er vanskelig å orientere seg i den digitale jungelen? Opplever du at det er altfor mange nye verktøy eller buzzord å holde rede på? Da bør du høre på MediaPuls. Kunnskap og en liten dose underholdning - helt gratis - rett i øret! MediaPuls, der altså....

Business
Business/Business News
Business/Management & Marketing
Education/Educational Technology
News & Politics
Technology/Gadgets
Technology/Podcasting
Technology/Tech News