MediaPuls - Episode 15 - Desember 2015

Fortsatt lenge til 2016. Inkludert denne episoden er det fortsatt fire episoder igjen før vi legger bak oss 2015. Det skyldes også at vi nå har valgt å gå fra 1 til 2 episoder hver uke. Søndag kveld kommer MediaPuls som normalt, mens vi på onsdager kjører vi temaepisoder med gjester. Og i stedet for å holde på i 45 minutter, reduserer vi hver episode ned til rundt en halvtime.

I episode 15 av MediaPuls står blant annet følgende saker på programmet:

- EU vil forby sosiale medier (og Internett) for unge under 16 år.
- Facebook åpner for direktesendinger for alle med verifisert konto.
- Meldingsapper vil snart bli større enn sosiale medier
- BBC lanserer spennende automatiseringstjenester
- Regjeringen vil myke opp reklameregler, og
- Arbeiderpartiet er første partiet ute med egen podkast.

Takk for at du lytter til MediaPuls. Du finner Hans-Petter og Marius på HansPetter.info og Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med linker til alt vi har snakket om på Mediapuls.no.

MediaPuls - Din puls på digitale og sosiale medier.

MediaPuls er program av og med Marius Karlsen og Hans-Petter Nygård-Hansen, som kommer ut to ganger i uken. MediaPuls tar pulsen på digitale og sosiale medier. Er du opptatt av journalistikk, kommunikasjon, salg eller markedsføring bør du høre på MediaPuls. Ønsker du å holde deg oppdatert på hva som skjer, hva som kommer og hva som er mulig bør du høre på MediaPuls. Synes du det er vanskelig å orientere seg i den digitale jungelen? Opplever du at det er altfor mange nye verktøy eller buzzord å holde rede på? Da bør du høre på MediaPuls. Kunnskap og en liten dose underholdning - helt gratis - rett i øret! MediaPuls, der altså....

Business
Business/Business News
Business/Management & Marketing
Education/Educational Technology
News & Politics
Technology/Podcasting
Technology/Tech News
Technology/Gadgets