MediaPuls - Episode 14: The Future of Business

I juni var Hans-Petter konferansier på Ola Hanø sin konferanse "The future of business" hvor blant annet Brian Solis og Bryan Eisenberg var foredragsholdere.

Brian Solis er en verdenskjent futurist, og jobber til vanlig i Altimeter Group, hvor han ser på effektene av disruptiv teknologi på nærings- og samfunnsliv. Brian regnes som en av de mest kunnskapsrike i verden innen digital transformasjon og har skrevet flere bøker. http://BrianSolis.com er blant verdens mest leste business-blogger. Bryan Eisenberg er en global tungvekter og en pioner innen online markedsføring. Bryan blogger på http://www.bryaneisenberg.com.

Etter endt konferanse møtte Hans-Petter begge to for å diskutere “the future of business” fra et digitalt perspektiv. Møtet ble filmet, men filmen ble det aldri noe av. Hans-Petter tenkte ikke noe mer på lydopptaket han gjorde på iPhone...før nå.

Intervjuet pågår (naturlig nok) på engelsk.

MediaPuls - Din puls på digitale og sosiale medier.

MediaPuls er program av og med Marius Karlsen og Hans-Petter Nygård-Hansen, som kommer ut to ganger i uken. MediaPuls tar pulsen på digitale og sosiale medier. Er du opptatt av journalistikk, kommunikasjon, salg eller markedsføring bør du høre på MediaPuls. Ønsker du å holde deg oppdatert på hva som skjer, hva som kommer og hva som er mulig bør du høre på MediaPuls. Synes du det er vanskelig å orientere seg i den digitale jungelen? Opplever du at det er altfor mange nye verktøy eller buzzord å holde rede på? Da bør du høre på MediaPuls. Kunnskap og en liten dose underholdning - helt gratis - rett i øret! MediaPuls, der altså....

Business
Business/Business News
Business/Management & Marketing
Education/Educational Technology
News & Politics
Technology/Gadgets
Technology/Podcasting
Technology/Tech News