MediaPuls - Episode 14: The Future of Business

I juni var Hans-Petter konferansier på Ola Hanø sin konferanse "The future of business" hvor blant annet Brian Solis og Bryan Eisenberg var foredragsholdere.

Brian Solis er en verdenskjent futurist, og jobber til vanlig i Altimeter Group, hvor han ser på effektene av disruptiv teknologi på nærings- og samfunnsliv. Brian regnes som en av de mest kunnskapsrike i verden innen digital transformasjon og har skrevet flere bøker. http://BrianSolis.com er blant verdens mest leste business-blogger. Bryan Eisenberg er en global tungvekter og en pioner innen online markedsføring. Bryan blogger på http://www.bryaneisenberg.com.

Etter endt konferanse møtte Hans-Petter begge to for å diskutere “the future of business” fra et digitalt perspektiv. Møtet ble filmet, men filmen ble det aldri noe av. Hans-Petter tenkte ikke noe mer på lydopptaket han gjorde på iPhone...før nå.

Intervjuet pågår (naturlig nok) på engelsk.

MediaPuls - Din puls på mediabransjen.

MediaPuls er en podcast av og med Marius Karlsen og Hans-Petter Nygård-Hansen. MediaPuls tar for seg den norske og internasjonale mediabransjen. MediaPuls vil se nærmere på innovasjon, disrupsjon, trender og endringer som berører alle som er opptatt av mediabransjen direkte og indirekte.

Business
Business/Business News
Business/Management & Marketing
Education/Educational Technology
News & Politics
Technology/Podcasting
Technology/Tech News
Technology/Gadgets