MediaPuls - Episode 13 - Desember 2015

Mediebransjen tar ikke hensyn til at det snart er jul. Episode 13 av MediaPuls er sprengfull. Foruten vår faste rutine, som inkluderer "Ukens podcast er ikke sponset av...." og uken som har gått, har Marius og jeg fått besøk av Norges første og eneste #tekstdoktor, Christine Calvert.

Christine er kursutvikler og foredragsholder med et stort lærerhjerte og masse kjærlighet til god tekst. Skriving og innholdsutvikling har vært Christines geskjeft i 25 år – tidligere som tekstforfatter i Power reklamebyrå, global webredaktør i DNV og "tekstevangelist" i BEKK. Christine Calvert driver firmaet Tekstdoktor og underviser på Westerdals ACT. Tekstdoktoren har også skrevet to bøker, Skriv for nettet og Skriv så det selger.

I ukens episode depper Hans-Petter over at Zite er borte, men er glad for Opera Coast. Nederlandske Blendle er på vei til USA,
VG liker å lure annonser på sine adblock-lesere, Schibsted-aviser ser ut til å fusjonere, og språket ser ut til å gå til HÆLVETTE.

Takk for at du lytter til...

MediaPuls - Din puls på digitale og sosiale medier.

MediaPuls er program av og med Marius Karlsen og Hans-Petter Nygård-Hansen, som kommer ut to ganger i uken. MediaPuls tar pulsen på digitale og sosiale medier. Er du opptatt av journalistikk, kommunikasjon, salg eller markedsføring bør du høre på MediaPuls. Ønsker du å holde deg oppdatert på hva som skjer, hva som kommer og hva som er mulig bør du høre på MediaPuls. Synes du det er vanskelig å orientere seg i den digitale jungelen? Opplever du at det er altfor mange nye verktøy eller buzzord å holde rede på? Da bør du høre på MediaPuls. Kunnskap og en liten dose underholdning - helt gratis - rett i øret! MediaPuls, der altså....

Business
Business/Business News
Business/Management & Marketing
Education/Educational Technology
News & Politics
Technology/Gadgets
Technology/Podcasting
Technology/Tech News