MediaPuls - Episode 13 - Desember 2015

Mediebransjen tar ikke hensyn til at det snart er jul. Episode 13 av MediaPuls er sprengfull. Foruten vår faste rutine, som inkluderer "Ukens podcast er ikke sponset av...." og uken som har gått, har Marius og jeg fått besøk av Norges første og eneste #tekstdoktor, Christine Calvert.

Christine er kursutvikler og foredragsholder med et stort lærerhjerte og masse kjærlighet til god tekst. Skriving og innholdsutvikling har vært Christines geskjeft i 25 år – tidligere som tekstforfatter i Power reklamebyrå, global webredaktør i DNV og "tekstevangelist" i BEKK. Christine Calvert driver firmaet Tekstdoktor og underviser på Westerdals ACT. Tekstdoktoren har også skrevet to bøker, Skriv for nettet og Skriv så det selger.

I ukens episode depper Hans-Petter over at Zite er borte, men er glad for Opera Coast. Nederlandske Blendle er på vei til USA,
VG liker å lure annonser på sine adblock-lesere, Schibsted-aviser ser ut til å fusjonere, og språket ser ut til å gå til HÆLVETTE.

Takk for at du lytter til MediaPuls. Du finner Hans-Petter og Marius på http://HansPetter.info og http://Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med linker til alt vi har snakket om på http://Mediapuls.no.

MediaPuls - Din puls på mediabransjen.

MediaPuls er en podcast av og med Marius Karlsen og Hans-Petter Nygård-Hansen. MediaPuls tar for seg den norske og internasjonale mediabransjen. MediaPuls vil se nærmere på innovasjon, disrupsjon, trender og endringer som berører alle som er opptatt av mediabransjen direkte og indirekte.

Business
Business/Business News
Business/Management & Marketing
Education/Educational Technology
News & Politics
Technology/Podcasting
Technology/Tech News
Technology/Gadgets