MediaPuls - Episode 12 - Desember 2015

Thomas Moen er ukens gjest i MediaPuls. Han er CEO for United Influencers, ekspert i sosiale medier, forfatter, blogger og podcaster. Episode 12 vil naturlig nok handle om bloggere, opinionsledere, markedsføring- og åndsverkslov. På under ett år har United Influencers blitt en stor og viktig aktør som "forener blogging med content marketing på en profesjonell måte".

I tillegg vil vi også snakke litt mer om TrollKontroll-verktøyet til Fanbooster, norske Socius og andre gründervirksomheter som "will take over the world". Andreas Thorsheim går inn i styret til Filter Media, Mashable starter nettbutikk, Der Speigel satser nytt, det er ikke flere feil på nett sammenlignet med papir og Google vil slutte å være et annonseselskap innen 2020.

Takk for at du lytter til MediaPuls. Du finner Hans-Petter og Marius på HansPetter.info og Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med linker til alt vi har snakket om på http://Mediapuls.no.

MediaPuls - Din puls på mediabransjen.

MediaPuls er en podcast av og med Marius Karlsen og Hans-Petter Nygård-Hansen. MediaPuls tar for seg den norske og internasjonale mediabransjen. MediaPuls vil se nærmere på innovasjon, disrupsjon, trender og endringer som berører alle som er opptatt av mediabransjen direkte og indirekte.

Business
Business/Business News
Business/Management & Marketing
Education/Educational Technology
News & Politics
Technology/Podcasting
Technology/Tech News
Technology/Gadgets