MediaPuls - Aftenposten bør dyrke #Debattspesial - hver bidige dag!

Nå skjer det veldig mye spennende på VR-fronten i mediebransjen. Wall Street Journal har laget en 360-video som plasserer deg inne i redaksjonen, The Associated Press har inngått partnerskap med AMD for VR-journalistikk, Fox Sports inngår partnerskap med VR-selskap for å sende live i VR, Samsung sender live fra ungdoms-OL på Lillehammer i VR, Sports Illustrated kommer med egen VR-tjeneste og Facebook-sjefens møte med presidenten i Indonesia ble avsluttet med å spille virtuell ping-pong via Oculus Rift.

BuzzFeed henter nå halvparten av sine 5 milliarder månedlige sidevisninger fra video. Quartz tekster deg nyhetene. Kult i fem minutter, deretter bare "treigt". Vi har tatt en prat med debattredaktøren i Aftenposten, Erik Tornes, for å vite mer om hvorfor Aftenposten publiserte 6 kronikker og 78 debattinnlegg på en dag. Marius og jeg synes innsendte debattinnlegg og kronikker er en fantastisk ressurskilde som de bør bruke digitalt. Og debattspesial bør de gjøre hver bidige dag digitalt, for å dyrke reflektert meningsutveksling.

Takk for at du lytter til MediaPuls. Du finner Hans-Petter og Marius på http://HansPetter.info og http://Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på http://Mediapuls.no.

Helt til slutt må det nevnes at vi nå tester ut å gå over til 3 episoder i uken. Søndag kveld, tirsdag kveld og torsdag kveld.

Gi oss gjerne tilbakemelding på om kortere episoder - og økt frekvens er positivt eller ikke.

MediaPuls - Din puls på mediabransjen.

MediaPuls er en podcast av og med Marius Karlsen og Hans-Petter Nygård-Hansen. MediaPuls tar for seg den norske og internasjonale mediabransjen. MediaPuls vil se nærmere på innovasjon, disrupsjon, trender og endringer som berører alle som er opptatt av mediabransjen direkte og indirekte.

Business
Business/Business News
Business/Management & Marketing
Education/Educational Technology
News & Politics
Technology/Podcasting
Technology/Tech News
Technology/Gadgets