Episode 99 - Utdatert pressestøtte og markedsføring

Pressestøtten er like overmoden for endring, som dagens digitale markedsføring.

MediaPuls ser nærmere på vinnerne og taperne i kampen om over 300 millioner kroner i norsk pressestøtte. Har den digitale markedsføringen satt seg fast i 90-tallet, og hva bør vi i så fall gjøre mer, mindre eller annerledes?

Mens AT&T kjøper opp mediehuset Time Warner for å tilpasse seg den digitale transformasjonen, går Telenor motsatt vei, og sier opp nærmere 200 ansatte. Vi ser litt nærmere på DDOS-angrepet som tok ned flere av våre digitale tjenester, Facebook som vil satse på ledige stillinger, Instagram som kommer med Live-streaming og Twitter som sier opp 300 ansatte.

Også deler vi ut MediaPuls sin mediepris for oktober.

Tidslinje:

00:00 - 01:20 - Innledning
01.20 - 06:30 - AT&T kjøper Time Warner
06:30 - 09:15 - MediaPuls sin mediepris for oktober
09:15 - 14:15 - DDOS-angrep «tok ned» Netflix, Spotify og en rekke andre tjenester
14:15 - 25:45 - Pressestøtten: Vinnerne, taperne - og fremtiden
24:45 - 35:10 - Digital markedsføring er støkk i 90-tallet
35:10 - 40:30 - Sosiale medier siden sist

Takk for at du lytter til MediaPuls

Har du forslag til temaer og saker vi bør ta opp i MediaPuls, kan du komme med de via vår åpne sendedisposisjon på http://bit.ly/MediaInnspill.

Du finner Hans-Petter og Marius på http://HansPetter.info og http://Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på http://Mediapuls.no.

MediaPuls - Din puls på mediabransjen.

MediaPuls er en podcast av og med Marius Karlsen og Hans-Petter Nygård-Hansen. MediaPuls tar for seg den norske og internasjonale mediabransjen. MediaPuls vil se nærmere på innovasjon, disrupsjon, trender og endringer som berører alle som er opptatt av mediabransjen direkte og indirekte.

Business
Business/Business News
Business/Management & Marketing
Education/Educational Technology
News & Politics
Technology/Podcasting
Technology/Tech News
Technology/Gadgets