Episode 99 - Utdatert pressestøtte og markedsføring

Pressestøtten er like overmoden for endring, som dagens digitale markedsføring.

MediaPuls ser nærmere på vinnerne og taperne i kampen om over 300 millioner kroner i norsk pressestøtte. Har den digitale markedsføringen satt seg fast i 90-tallet, og hva bør vi i så fall gjøre mer, mindre eller annerledes?

Mens AT&T kjøper opp mediehuset Time Warner for å tilpasse seg den digitale transformasjonen, går Telenor motsatt vei, og sier opp nærmere 200 ansatte. Vi ser litt nærmere på DDOS-angrepet som tok ned flere av våre digitale tjenester, Facebook som vil satse på ledige stillinger, Instagram som kommer med Live-streaming og Twitter som sier opp 300 ansatte.

Også deler vi ut MediaPuls sin mediepris for oktober.

Tidslinje:

00:00 - 01:20 - Innledning
01.20 - 06:30 - AT&T kjøper Time Warner
06:30 - 09:15 - MediaPuls sin mediepris for oktober
09:15 - 14:15 - DDOS-angrep «tok ned» Netflix, Spotify og en rekke andre tjenester
14:15 - 25:45 - Pressestøtten: Vinnerne, taperne - og fremtiden
24:45 - 35:10 - Digital...

MediaPuls - Din puls på digitale og sosiale medier.

MediaPuls er program av og med Marius Karlsen og Hans-Petter Nygård-Hansen, som kommer ut to ganger i uken. MediaPuls tar pulsen på digitale og sosiale medier. Er du opptatt av journalistikk, kommunikasjon, salg eller markedsføring bør du høre på MediaPuls. Ønsker du å holde deg oppdatert på hva som skjer, hva som kommer og hva som er mulig bør du høre på MediaPuls. Synes du det er vanskelig å orientere seg i den digitale jungelen? Opplever du at det er altfor mange nye verktøy eller buzzord å holde rede på? Da bør du høre på MediaPuls. Kunnskap og en liten dose underholdning - helt gratis - rett i øret! MediaPuls, der altså....

Business
Business/Business News
Business/Management & Marketing
Education/Educational Technology
News & Politics
Technology/Gadgets
Technology/Podcasting
Technology/Tech News