Episode 131 - Ståle Lindblads beste tips for gode Facebook-sider

Facebook-ekspert Ståle Lindblad har analysert over 210.000 norske Facebook-sider. Han deler sine beste tips i MediaPuls.

Ståle Lindblad er gründer av Areca og står blant annet bak Facebook-verktøyet SoMeStatus.com. Han brukte hele januar til å analysere over 210,000 norske Facebook-poster fordelt på 9 bransjer, for å finne ut hva som gjør Facebook-sider gode og dårlige. Funnene har han gjort tilgjengelig i rapporten Facebook-Effekt 2016. MediaPuls tok en prat med Ståle for å høre mer om funnene, og for å få noen gode råd for 2017.

Marius har pusset opp Helt.Digital, og sett seg lei av selskaper som selger Google Bedrifts-tjenester. Sjefredaktøren i Dagbladet, John Arne Markussen spår papirdød for digitalsinker. MediaPuls mener det ikke handler om papirdød, men om død - for alle som er digitale sinker.

Hans-Petter har tatt en prat med Pål Nisja, som er direktør for forretningsutvikling i Nettavisen. I motsetning til VG, takket Nettavisen nei til Snapchat Discover. Årsaken var enkel; forretningsmodellen holdt rett og slett ikke mål.

I spalten "Sosiale medier siden sist" ser vi nærmere på Facebook som rydder opp i tellerot, og introduserer ny annonsemodell for video - lyd på, eller gratis annonsering. Marius har fått seg stor meldingsknapp på Twitter, og Disney bryter med verdens største YouTuber.

Takk for at du lytter til MediaPuls!

Har du forslag til temaer og saker vi bør ta opp i MediaPuls, kan du komme med de via vår åpne sendedisposisjon på http://bit.ly/MediaInnspill. Eventuelt sender du oss en epost til enten hpnhansen (a) gmail dott com, eller marius (a) heltdigital dott no.

Du finner Hans-Petter og Marius på http://HansPetter.info og http://Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på http://Mediapuls.no.

MediaPuls - Din puls på digitale og sosiale medier.

MediaPuls er program av og med Marius Karlsen og Hans-Petter Nygård-Hansen, som kommer ut to ganger i uken. MediaPuls tar pulsen på digitale og sosiale medier. Er du opptatt av journalistikk, kommunikasjon, salg eller markedsføring bør du høre på MediaPuls. Ønsker du å holde deg oppdatert på hva som skjer, hva som kommer og hva som er mulig bør du høre på MediaPuls. Synes du det er vanskelig å orientere seg i den digitale jungelen? Opplever du at det er altfor mange nye verktøy eller buzzord å holde rede på? Da bør du høre på MediaPuls. Kunnskap og en liten dose underholdning - helt gratis - rett i øret! MediaPuls, der altså....

Business
Business/Business News
Business/Management & Marketing
Education/Educational Technology
News & Politics
Technology/Gadgets
Technology/Podcasting
Technology/Tech News