Episode 130 - Journalister må ikke gi seg før de får svar!

Facebook vil ta TV-markedet. Svein Tore Bergestuen mener journalistene ikke må gi seg så lett.

Lengre videoer. Mid-roll reklame. Algoritme-endringer. Egen app, og egne programmer. Facebook satser stort på TV-markedet.

Den kjente kommunikasjonsrådgiveren, forfatteren, foredragsholderen og programlederen, Svein Tore Bergestuen har klare formeninger om hva journalister bør gjøre for å styrke journalistikken i kampen mot både sosiale medier, falske nyheter og uklare politikere.

I "sosiale medier siden sist" ser vi nærmere på Twitter som la frem Q4 og 2016 resultatene. Flipboard har lansert ny og oppdatert utgave til Android og iPhone med AI og personaliseringsstøtte. Og nå kan du "endelig" lage Facebook-annonser med GIFer.

Takk for at du lytter til MediaPuls!

Har du forslag til temaer og saker vi bør ta opp i MediaPuls, kan du komme med de via vår åpne sendedisposisjon på http://bit.ly/MediaInnspill. Eventuelt sender du oss en epost til enten hpnhansen (a) gmail dott com, eller marius (a) heltdigital dott no.

Du finner Hans-Petter og Marius på http://HansPetter.info og http://Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på http://Mediapuls.no.

MediaPuls - Din puls på mediabransjen.

MediaPuls er en podcast av og med Marius Karlsen og Hans-Petter Nygård-Hansen. MediaPuls tar for seg den norske og internasjonale mediabransjen. MediaPuls vil se nærmere på innovasjon, disrupsjon, trender og endringer som berører alle som er opptatt av mediabransjen direkte og indirekte.

Business
Business/Business News
Business/Management & Marketing
Education/Educational Technology
News & Politics
Technology/Podcasting
Technology/Tech News
Technology/Gadgets