Episode 130 - Journalister må ikke gi seg før de får svar!

Facebook vil ta TV-markedet. Svein Tore Bergestuen mener journalistene ikke må gi seg så lett.

Lengre videoer. Mid-roll reklame. Algoritme-endringer. Egen app, og egne programmer. Facebook satser stort på TV-markedet.

Den kjente kommunikasjonsrådgiveren, forfatteren, foredragsholderen og programlederen, Svein Tore Bergestuen har klare formeninger om hva journalister bør gjøre for å styrke journalistikken i kampen mot både sosiale medier, falske nyheter og uklare politikere.

I "sosiale medier siden sist" ser vi nærmere på Twitter som la frem Q4 og 2016 resultatene. Flipboard har lansert ny og oppdatert utgave til Android og iPhone med AI og personaliseringsstøtte. Og nå kan du "endelig" lage Facebook-annonser med GIFer.

Takk for at du lytter til MediaPuls!

Har du forslag til temaer og saker vi bør ta opp i MediaPuls, kan du komme med de via vår åpne sendedisposisjon på http://bit.ly/MediaInnspill. Eventuelt sender du oss en epost til enten hpnhansen (a) gmail dott com, eller marius (a) heltdigital dott no.

Du finner Hans-Petter og Marius på http://HansPetter.info og http://Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på http://Mediapuls.no.

MediaPuls - Din puls på digitale og sosiale medier.

MediaPuls er program av og med Marius Karlsen og Hans-Petter Nygård-Hansen, som kommer ut to ganger i uken. MediaPuls tar pulsen på digitale og sosiale medier. Er du opptatt av journalistikk, kommunikasjon, salg eller markedsføring bør du høre på MediaPuls. Ønsker du å holde deg oppdatert på hva som skjer, hva som kommer og hva som er mulig bør du høre på MediaPuls. Synes du det er vanskelig å orientere seg i den digitale jungelen? Opplever du at det er altfor mange nye verktøy eller buzzord å holde rede på? Da bør du høre på MediaPuls. Kunnskap og en liten dose underholdning - helt gratis - rett i øret! MediaPuls, der altså....

Business
Business/Business News
Business/Management & Marketing
Education/Educational Technology
News & Politics
Technology/Podcasting
Technology/Tech News
Technology/Gadgets