Episode 127 - SEO is dead, long live SEO

MediaPuls spør Magnus Strømnes Bøe om SEO er død. Social Media Days har blitt arrangert for 7. gang, og Marius er oppgitt over Facebook.

Er SEO død, eller bare oppstått i ny "drakt"? Trenger man virkelig å lage innhold for Google, eller forstår Google selv hva som er godt og dårlig innhold? Mytene er like mange som uenighetene mellom SEO-ekspertene. MediaPuls har invitert tilbake mangeårige ekspert på søkemotoroptimalisering, Magnus Strømnes Bøe i Red Performance, for å høre hva som gjelder i 2017.

31. januar til 1. februar ble Social Media Days arrangert for 7. gang, og halvparten av MediaPuls var tilstede. Vi gratulerer blant annet Astrid Valen-Utvik i Valen-Utvik AS, Gard Michalsen i Medier 24 og Gisle A. Gjevestad Agledahl i NRK med henholdsvis Årets Sosiale Medier Personlighet, -Ildsjel og -Rådgiver. Og sannelig vanket det ikke en fin-fin diplom til MediaPuls også - i kategorien Årets Sosiale Medier Fagmiljø.

I denne episoden er Marius litt irritert. Irritert på Facebook som til tider bruker smålige metoder for å undergrave konkurrentene. Og irritert over hvordan falske nyheter ermed på å undergrave tilliten til samfunnet vårt.

Og vi fortsetter oppfordringen om å gi oss en rating og omtale i iTunes, for å se om det har noen påvirkning i det hele tatt på Topp-listen.

Takk for at du lytter til MediaPuls!

Har du forslag til temaer og saker vi bør ta opp i MediaPuls, kan du komme med de via vår åpne sendedisposisjon på http://bit.ly/MediaInnspill. Eventuelt sender du oss en epost til enten hpnhansen (a) gmail dott com, eller marius (a) heltdigital dott no.

Du finner Hans-Petter og Marius på http://HansPetter.info og http://Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på http://Mediapuls.no.

MediaPuls - Din puls på digitale og sosiale medier.

MediaPuls er program av og med Marius Karlsen og Hans-Petter Nygård-Hansen, som kommer ut to ganger i uken. MediaPuls tar pulsen på digitale og sosiale medier. Er du opptatt av journalistikk, kommunikasjon, salg eller markedsføring bør du høre på MediaPuls. Ønsker du å holde deg oppdatert på hva som skjer, hva som kommer og hva som er mulig bør du høre på MediaPuls. Synes du det er vanskelig å orientere seg i den digitale jungelen? Opplever du at det er altfor mange nye verktøy eller buzzord å holde rede på? Da bør du høre på MediaPuls. Kunnskap og en liten dose underholdning - helt gratis - rett i øret! MediaPuls, der altså....

Business
Business/Business News
Business/Management & Marketing
Education/Educational Technology
News & Politics
Technology/Gadgets
Technology/Podcasting
Technology/Tech News