Episode 125 - Sylvi Listhaug: Krystallklar tåkeprater

MediaPuls har besøk av PR-nestor Hans Geelmuyden, og politisk rådgiver i Frp, Espen Teigen, for å diskutere Sylvi Listhaug som tåkeprater i tradisjonelle-, men som er krystallklar i sosiale medier.

Geelmuyden Kiese har i fire år kåret årets Tåkepriser. De fleste som tåkeprater er kvinnelige politikere, mens alle tåkelur-vinnerne er menn. Er det noen sammenheng, spør vi initiativtager og PR-nestor, Hans Geelmuyden, i PR-byrået Geelmuyden Kiese.

Sylvi Listhaug, som ble årets tåkeprater for dårlig kommunikasjon i tradisjonelle medier, er alt annet enn uklar på Facebook. Der er hun krystallklar. Det er en økende tendens til politisk debatt og samtale i sosiale medier, og da mest av alt på Facebook, og nå i det siste også Facebook Live. Vil sosiale medier bli den nye debattarenaen? Har tradisjonelle medier utspilt sin rolle i valgkampen? MediaPuls har besøk av Listhaugs politiske rådgiver og «hjernen» bak Facebook-siden som har fått over 100,000 fans på rekordtid, for å diskutere politiske diskusjoner i sosiale medier, og ikke politikken i seg selv.

Takk for at du lytter til MediaPuls!

Har du forslag til temaer og saker vi bør ta opp i MediaPuls, kan du komme med de via vår åpne sendedisposisjon på http://bit.ly/MediaInnspill.

Du finner Hans-Petter og Marius på http://HansPetter.info og http://Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på http://Mediapuls.no.

MediaPuls - Din puls på digitale og sosiale medier.

MediaPuls er program av og med Marius Karlsen og Hans-Petter Nygård-Hansen, som kommer ut to ganger i uken. MediaPuls tar pulsen på digitale og sosiale medier. Er du opptatt av journalistikk, kommunikasjon, salg eller markedsføring bør du høre på MediaPuls. Ønsker du å holde deg oppdatert på hva som skjer, hva som kommer og hva som er mulig bør du høre på MediaPuls. Synes du det er vanskelig å orientere seg i den digitale jungelen? Opplever du at det er altfor mange nye verktøy eller buzzord å holde rede på? Da bør du høre på MediaPuls. Kunnskap og en liten dose underholdning - helt gratis - rett i øret! MediaPuls, der altså....

Business
Business/Business News
Business/Management & Marketing
Education/Educational Technology
News & Politics
Technology/Gadgets
Technology/Podcasting
Technology/Tech News