Episode 124 - Den store podkastdagen

Donald er president. Det digitale grenseforsvaret får tommelen ned, og MediaPuls har deltatt på den store podkastdagen.

The Internet Archive har laget et eget Trump-filter som lar deg søke i alt den 45. presidenten har uttalt på TV.

Marius og Hans-Petter er bekymret for overvåkingssamfunnet, og forslaget om et nytt digitalt grenseforsvar.

19. januar arrangerte Medier24 og AdLink Media "Den store podkastdagen" hvor Aftenposten, VG, NRK, Mindshare, Acast og AdLink Media presenterte. Til slutt ble det debatt, ledet av MediaPuls, hvor også Lisa Tønne og Sigrid Bonde Tusvik fra en av Norges mest populære podkastshow, Tusvik & Tønne, deltok.

I "Sosiale medier siden sist"-spalten ser vi nærmere på Snapchat, som åpner for VG som Nordens første mediehus mandag 23. januar, og som nå også vil begynne med målrettede annonser. I tillegg minner vi om hvem som er @potus på Twitter.

Takk for at du lytter til MediaPuls

Har du forslag til temaer og saker vi bør ta opp i MediaPuls, kan du komme med de via vår åpne sendedisposisjon på http://bit.ly/MediaInnspill.

Du finner Hans-Petter og Marius på http://HansPetter.info og http://Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på http://Mediapuls.no.

MediaPuls - Din puls på digitale og sosiale medier.

MediaPuls er program av og med Marius Karlsen og Hans-Petter Nygård-Hansen, som kommer ut to ganger i uken. MediaPuls tar pulsen på digitale og sosiale medier. Er du opptatt av journalistikk, kommunikasjon, salg eller markedsføring bør du høre på MediaPuls. Ønsker du å holde deg oppdatert på hva som skjer, hva som kommer og hva som er mulig bør du høre på MediaPuls. Synes du det er vanskelig å orientere seg i den digitale jungelen? Opplever du at det er altfor mange nye verktøy eller buzzord å holde rede på? Da bør du høre på MediaPuls. Kunnskap og en liten dose underholdning - helt gratis - rett i øret! MediaPuls, der altså....

Business
Business/Business News
Business/Management & Marketing
Education/Educational Technology
News & Politics
Technology/Gadgets
Technology/Podcasting
Technology/Tech News