Episode 124 - Den store podkastdagen

Donald er president. Det digitale grenseforsvaret får tommelen ned, og MediaPuls har deltatt på den store podkastdagen.

The Internet Archive har laget et eget Trump-filter som lar deg søke i alt den 45. presidenten har uttalt på TV.

Marius og Hans-Petter er bekymret for overvåkingssamfunnet, og forslaget om et nytt digitalt grenseforsvar.

19. januar arrangerte Medier24 og AdLink Media "Den store podkastdagen" hvor Aftenposten, VG, NRK, Mindshare, Acast og AdLink Media presenterte. Til slutt ble det debatt, ledet av MediaPuls, hvor også Lisa Tønne og Sigrid Bonde Tusvik fra en av Norges mest populære podkastshow, Tusvik & Tønne, deltok.

I "Sosiale medier siden sist"-spalten ser vi nærmere på Snapchat, som åpner for VG som Nordens første mediehus mandag 23. januar, og som nå også vil begynne med målrettede annonser. I tillegg minner vi om hvem som er @potus på Twitter.

Takk for at du lytter til MediaPuls

Har du forslag til temaer og saker vi bør ta opp i MediaPuls, kan du komme med de via vår åpne sendedisposisjon på http://bit.ly/MediaInnspill.

Du finner Hans-Petter og Marius på http://HansPetter.info og http://Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på http://Mediapuls.no.

MediaPuls - Din puls på mediabransjen.

MediaPuls er en podcast av og med Marius Karlsen og Hans-Petter Nygård-Hansen. MediaPuls tar for seg den norske og internasjonale mediabransjen. MediaPuls vil se nærmere på innovasjon, disrupsjon, trender og endringer som berører alle som er opptatt av mediabransjen direkte og indirekte.

Business
Business/Business News
Business/Management & Marketing
Education/Educational Technology
News & Politics
Technology/Podcasting
Technology/Tech News
Technology/Gadgets