Episode 121 - Joe Pulizzi er kongen av Content Marketing

Vi markerer den internasjonale DAB-dagen, og 10 års-dagen for iPhone. Smarttelefonen som endret mediebransjen. Og gjest er Joe Pulizzi fra Content Marketing Institute.

9. januar 2017 var det 10 år siden Steve Jobs og Apple lanserte iPhone, smarttelefonen som har endret måten vi lever, leker, lærer og jobber på - og som endret blant annet mediebransjen for alltid. Fra å konsumere nyheter i store papiraviser, blir nyhetene nå først og fremst levert på en liten, digital skjerm.

Det endret også hvordan vi forholder oss til reklame, og en av de store reklametrendene de siste årene har vært innholdsmarkedsføring og native advertising. Og for å diskutere disse markedsføringsmetodene har vi fått besøk av Mr Content Marketing himself, Joe Pulizzi fra Content Marketing Institute.

Samtidig blir en annen digital "nyvinning" markert. 11. januar klokken 11:11 ble FM-nettet slukket i Nordland. Nå er det DAB for alle penga. DAB er (visstnok) fremtiden, og hele verden følger med på verdens første land som stenger FM-båndet.

Sammen med Medier24 og AdLink Media inviterer vi alle som er intr i og opptatt av podkast, til et halvdagsseminar på Thon Hotel Conference i Oslo sentrum. Meld deg på via http://bit.ly/podkastdagen

Takk for at du lytter til MediaPuls

Har du forslag til temaer og saker vi bør ta opp i MediaPuls, kan du komme med de via vår åpne sendedisposisjon på http://bit.ly/MediaInnspill.

Du finner Hans-Petter og Marius på http://HansPetter.info og http://Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på http://Mediapuls.no.

MediaPuls - Din puls på digitale og sosiale medier.

MediaPuls er program av og med Marius Karlsen og Hans-Petter Nygård-Hansen, som kommer ut to ganger i uken. MediaPuls tar pulsen på digitale og sosiale medier. Er du opptatt av journalistikk, kommunikasjon, salg eller markedsføring bør du høre på MediaPuls. Ønsker du å holde deg oppdatert på hva som skjer, hva som kommer og hva som er mulig bør du høre på MediaPuls. Synes du det er vanskelig å orientere seg i den digitale jungelen? Opplever du at det er altfor mange nye verktøy eller buzzord å holde rede på? Da bør du høre på MediaPuls. Kunnskap og en liten dose underholdning - helt gratis - rett i øret! MediaPuls, der altså....

Business
Business/Business News
Business/Management & Marketing
Education/Educational Technology
News & Politics
Technology/Gadgets
Technology/Podcasting
Technology/Tech News