Episode 120 - Noobwork lever av YouTube. Dagbladet lever snart ikke av papiret.

Forskjellene mellom gamle og nye medier øker. Vi har fått besøk av en av Norges største Youtubere, Joachim Haraldsen, aka Noobwork.

Dagbladets papiravis går mot slutten. Og legger Dagbladet papiravisen i søpla, kan flere kommer etter. Samtidig vokser de digitale kanalene seg større. MediaPuls har slått av en prat med en av de største i Norge på YouTube. Joachim Haraldsen kaller seg Noobwork på YouTube, og lever av å spille.

Sammen med Medier24 og AdLink Media inviterer vi alle som er intr i og opptatt av podkast, til et halvdagsseminar på Oslo Media House. Meld deg på via http://bit.ly/podkastdagen

På programmet ellers kan du se frem til:

- Dagbladet legger ned papirutgaven i 2018 eller 2019
- Vi har møtt en av Norges største Youtubere
- Factba.se viser deg alt Donald Trump har sagt eller tvitret
- 16.000 så tortur av mann på Facebook Live
- Facebook tekster video automatisk.
- United Influencers har testet ut nytt annonseformat på Facebook


Takk for at du lytter til MediaPuls

Har du forslag til temaer og saker vi bør ta opp i MediaPuls, kan du komme med de via vår åpne sendedisposisjon på http://bit.ly/MediaInnspill.

Du finner Hans-Petter og Marius på http://HansPetter.info og http://Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på http://Mediapuls.no.

MediaPuls - Din puls på digitale og sosiale medier.

MediaPuls er program av og med Marius Karlsen og Hans-Petter Nygård-Hansen, som kommer ut to ganger i uken. MediaPuls tar pulsen på digitale og sosiale medier. Er du opptatt av journalistikk, kommunikasjon, salg eller markedsføring bør du høre på MediaPuls. Ønsker du å holde deg oppdatert på hva som skjer, hva som kommer og hva som er mulig bør du høre på MediaPuls. Synes du det er vanskelig å orientere seg i den digitale jungelen? Opplever du at det er altfor mange nye verktøy eller buzzord å holde rede på? Da bør du høre på MediaPuls. Kunnskap og en liten dose underholdning - helt gratis - rett i øret! MediaPuls, der altså....

Business
Business/Business News
Business/Management & Marketing
Education/Educational Technology
News & Politics
Technology/Gadgets
Technology/Podcasting
Technology/Tech News