Episode 115 - Julespesial med Anita Schjøll Brede fra Iris.ai

MediaPuls blåser støv av noen 2016-episoder i julen. Og denne gangen blåser vi støv av den kuleste nerden i Norge for å snakke om innovasjon og disrupsjon.

I julen har vi valgt å trekke frem noen temaer og gjester som vi synes var ekstra gode, og lærerike. Temaer og samtaler du kanskje ikke har fått med deg, eller som vi mener du bør høre på en gang til – slik at du blir bedre rustet til å håndtere det nye året.

Jule-oppfordring: Gå inn på http://NerdAid.no og støtt Røde Kors sitt hjelpearbeid i Syria.

Gjest i denne episoden var med oss i sommer. Anita Schjøll Brede har gjort seg bemerket både i inn- og utland som en innovatør og disruptør, og har til tross for sin unge alder allerede gründet flere selskaper.

For kort tid siden stod hun på scenen i England, under TechCrunch Disrupt og forklarte hvordan hun skal løse vitenskapelige utfordringer for store selskaper og institusjoner.

På besøk hos MediaPuls diskuterte vi kunstig intelligens, innovasjon og disrupsjon og utfordringene med at det er altfor få nerder, når det er nerdene som er tross alt er de viktigste .... og kuleste.

Takk for at du lytter til MediaPuls

Har du forslag til temaer og saker vi bør ta opp i MediaPuls, kan du komme med de via vår åpne sendedisposisjon på http://bit.ly/MediaInnspill.

Du finner Hans-Petter og Marius på http://HansPetter.info og http://Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på http://Mediapuls.no.

MediaPuls - Din puls på digitale og sosiale medier.

MediaPuls er program av og med Marius Karlsen og Hans-Petter Nygård-Hansen, som kommer ut to ganger i uken. MediaPuls tar pulsen på digitale og sosiale medier. Er du opptatt av journalistikk, kommunikasjon, salg eller markedsføring bør du høre på MediaPuls. Ønsker du å holde deg oppdatert på hva som skjer, hva som kommer og hva som er mulig bør du høre på MediaPuls. Synes du det er vanskelig å orientere seg i den digitale jungelen? Opplever du at det er altfor mange nye verktøy eller buzzord å holde rede på? Da bør du høre på MediaPuls. Kunnskap og en liten dose underholdning - helt gratis - rett i øret! MediaPuls, der altså....

Business
Business/Business News
Business/Management & Marketing
Education/Educational Technology
News & Politics
Technology/Gadgets
Technology/Podcasting
Technology/Tech News