Episode 112 - Er Snapchat Spectacles kult eller krise?

Snapchat Spectacles, Norsk Journalistlag henger ikke med, SV til krig mot Facebook og Google, og nye jordskjelv i annonsemarkedet.

Hans-Petter har fått seg Spectacles og synes det er kult. Marius synes det er krise. Krise er det også hos Norsk Journalistlag som ikke har mobiltilpasset nettsidene sine, og som ikke kommer til å tilpasse de i 2017. SV får ikke sove om natten på grunn av falske nyheter og propaganda, og varsler skattekrig mot Facebook og Google.

Zenith varsler jordskjelv i annonsemarkedet, og spår at annonseomsetning gjennom sosiale medier vil bli større enn i mediehusene innen 2020.

Hos Facebook fortsetter de å kopiere Snapchat. Instagram kommer med nye funksjoner for stoppe hatprat, LinkedIn tar grep for å øke bruk, og nytt lovforslag vil la statlig forvaltningsorgan sensurere medier som bryter loven om diskriminering.

Takk for at du lytter til MediaPuls

Har du forslag til temaer og saker vi bør ta opp i MediaPuls, kan du komme med de via vår åpne sendedisposisjon på http://bit.ly/MediaInnspill.

Du finner Hans-Petter og Marius på http://HansPetter.info og http://Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på http://Mediapuls.no.

MediaPuls - Din puls på digitale og sosiale medier.

MediaPuls er program av og med Marius Karlsen og Hans-Petter Nygård-Hansen, som kommer ut to ganger i uken. MediaPuls tar pulsen på digitale og sosiale medier. Er du opptatt av journalistikk, kommunikasjon, salg eller markedsføring bør du høre på MediaPuls. Ønsker du å holde deg oppdatert på hva som skjer, hva som kommer og hva som er mulig bør du høre på MediaPuls. Synes du det er vanskelig å orientere seg i den digitale jungelen? Opplever du at det er altfor mange nye verktøy eller buzzord å holde rede på? Da bør du høre på MediaPuls. Kunnskap og en liten dose underholdning - helt gratis - rett i øret! MediaPuls, der altså....

Business
Business/Business News
Business/Management & Marketing
Education/Educational Technology
News & Politics
Technology/Gadgets
Technology/Podcasting
Technology/Tech News