Episode 111 - Filtrerte påvirkere over en Aas, og bak en Eng

Tidenes dypeste og minst SEO-vennlige MediaPuls-tittel. Så hører det til sjeldenhetene at vi har et søskenpar på besøk. Og uten at vi egentlig tenkte over det. Even og Lina Aas-Eng gjester MediaPuls i episode 111.

VG+ feirer 6 år med over 100,000 abonnenter. Filter Media inviterer til pressekonferanse, og annonserer at de skal ta opp kampen mot VG og Dagbladet. Vi tar praten med "sjefen sjøl", Even Aas-Eng.

Innholdsmarkedsføring, native advertising, branded content og influencers har preget 2016. I 2017 kommer mikro påvirkerne, eller gjør de det? Og hva er forskjellen på de eldre og de yngste når det kommer til bruk av sosiale medier? Vi spør søsteren til Even, Lina Aas-Eng fra Pol, som kom på 2. plass under INMAs 8 Minutes-konferansen som ble arrangert i Oslo, 1. desember.

Takk for at du lytter til MediaPuls

Har du forslag til temaer og saker vi bør ta opp i MediaPuls, kan du komme med de via vår åpne sendedisposisjon på http://bit.ly/MediaInnspill.

Du finner Hans-Petter og Marius på http://HansPetter.info og http://Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på http://Mediapuls.no.

MediaPuls - Din puls på digitale og sosiale medier.

MediaPuls er program av og med Marius Karlsen og Hans-Petter Nygård-Hansen, som kommer ut to ganger i uken. MediaPuls tar pulsen på digitale og sosiale medier. Er du opptatt av journalistikk, kommunikasjon, salg eller markedsføring bør du høre på MediaPuls. Ønsker du å holde deg oppdatert på hva som skjer, hva som kommer og hva som er mulig bør du høre på MediaPuls. Synes du det er vanskelig å orientere seg i den digitale jungelen? Opplever du at det er altfor mange nye verktøy eller buzzord å holde rede på? Da bør du høre på MediaPuls. Kunnskap og en liten dose underholdning - helt gratis - rett i øret! MediaPuls, der altså....

Business
Business/Business News
Business/Management & Marketing
Education/Educational Technology
News & Politics
Technology/Gadgets
Technology/Podcasting
Technology/Tech News