Episode 111 - Filtrerte påvirkere over en Aas, og bak en Eng

Tidenes dypeste og minst SEO-vennlige MediaPuls-tittel. Så hører det til sjeldenhetene at vi har et søskenpar på besøk. Og uten at vi egentlig tenkte over det. Even og Lina Aas-Eng gjester MediaPuls i episode 111.

VG+ feirer 6 år med over 100,000 abonnenter. Filter Media inviterer til pressekonferanse, og annonserer at de skal ta opp kampen mot VG og Dagbladet. Vi tar praten med "sjefen sjøl", Even Aas-Eng.

Innholdsmarkedsføring, native advertising, branded content og influencers har preget 2016. I 2017 kommer mikro påvirkerne, eller gjør de det? Og hva er forskjellen på de eldre og de yngste når det kommer til bruk av sosiale medier? Vi spør søsteren til Even, Lina Aas-Eng fra Pol, som kom på 2. plass under INMAs 8 Minutes-konferansen som ble arrangert i Oslo, 1. desember.

Takk for at du lytter til MediaPuls

Har du forslag til temaer og saker vi bør ta opp i MediaPuls, kan du komme med de via vår åpne sendedisposisjon på http://bit.ly/MediaInnspill.

Du finner Hans-Petter og Marius på http://HansPetter.info og http://Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på http://Mediapuls.no.

MediaPuls - Din puls på mediabransjen.

MediaPuls er en podcast av og med Marius Karlsen og Hans-Petter Nygård-Hansen. MediaPuls tar for seg den norske og internasjonale mediabransjen. MediaPuls vil se nærmere på innovasjon, disrupsjon, trender og endringer som berører alle som er opptatt av mediabransjen direkte og indirekte.

Business
Business/Business News
Business/Management & Marketing
Education/Educational Technology
News & Politics
Technology/Podcasting
Technology/Tech News
Technology/Gadgets