Episode 109 - Er pressedekning egentlig viktig?

Hva skal til for at akkurat jeg får kronikken min på trykk? Hvordan skal jeg få oppmerksomheten jeg eller selskapet mitt “fortjener”. Og er det viktig å komme på trykk?

Samarbeidspartneren vår Medier24 har dukket opp i ny drakt, og MediaPuls tar praten med redaktøren for å høre rasjonale bak, og hva vi kan forvente fremover - fra Medier24 og mediehusene generelt.

Marius fikk rett. Hans-Petter tok feil. Elin Floberghagen er ansatt som generalsekretær i Norsk Presseforbund.

FM-slukkingen er like om hjørnet. Nå er det DAB som gjelder. Så fremst ikke Frp får det som de vil 6. desember.

Marius og Hans-Petter diskuterer viktigheten av pressedekning. Er det viktig å komme på trykk, eller er det viktigere å fokusere på eget innhold ... i egne kanaler? Og hva skal eventuelt til for at pressen skal "trykke deg"?

Mange sosiale medier har kommet, men nesten like mange har forsvunnet. I sosiale medier siden sist-spalten ser vi litt på hvilket som har kommet, og hvilke som står igjen.

Takk for at du lytter til MediaPuls

Har du forslag til temaer og saker vi bør ta opp i MediaPuls, kan du komme med de via vår åpne sendedisposisjon på http://bit.ly/MediaInnspill.

Du finner Hans-Petter og Marius på http://HansPetter.info og http://Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på http://Mediapuls.no.


MediaPuls - Din puls på digitale og sosiale medier.

MediaPuls er program av og med Marius Karlsen og Hans-Petter Nygård-Hansen, som kommer ut to ganger i uken. MediaPuls tar pulsen på digitale og sosiale medier. Er du opptatt av journalistikk, kommunikasjon, salg eller markedsføring bør du høre på MediaPuls. Ønsker du å holde deg oppdatert på hva som skjer, hva som kommer og hva som er mulig bør du høre på MediaPuls. Synes du det er vanskelig å orientere seg i den digitale jungelen? Opplever du at det er altfor mange nye verktøy eller buzzord å holde rede på? Da bør du høre på MediaPuls. Kunnskap og en liten dose underholdning - helt gratis - rett i øret! MediaPuls, der altså....

Business
Business/Business News
Business/Management & Marketing
Education/Educational Technology
News & Politics
Technology/Gadgets
Technology/Podcasting
Technology/Tech News