Episode 109 - Er pressedekning egentlig viktig?

Hva skal til for at akkurat jeg får kronikken min på trykk? Hvordan skal jeg få oppmerksomheten jeg eller selskapet mitt “fortjener”. Og er det viktig å komme på trykk?

Samarbeidspartneren vår Medier24 har dukket opp i ny drakt, og MediaPuls tar praten med redaktøren for å høre rasjonale bak, og hva vi kan forvente fremover - fra Medier24 og mediehusene generelt.

Marius fikk rett. Hans-Petter tok feil. Elin Floberghagen er ansatt som generalsekretær i Norsk Presseforbund.

FM-slukkingen er like om hjørnet. Nå er det DAB som gjelder. Så fremst ikke Frp får det som de vil 6. desember.

Marius og Hans-Petter diskuterer viktigheten av pressedekning. Er det viktig å komme på trykk, eller er det viktigere å fokusere på eget innhold ... i egne kanaler? Og hva skal eventuelt til for at pressen skal "trykke deg"?

Mange sosiale medier har kommet, men nesten like mange har forsvunnet. I sosiale medier siden sist-spalten ser vi litt på hvilket som har kommet, og hvilke som står igjen.

Takk for at du lytter til MediaPuls

Har du forslag til temaer og saker vi bør ta opp i MediaPuls, kan du komme med de via vår åpne sendedisposisjon på http://bit.ly/MediaInnspill.

Du finner Hans-Petter og Marius på http://HansPetter.info og http://Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på http://Mediapuls.no.


MediaPuls - Din puls på mediabransjen.

MediaPuls er en podcast av og med Marius Karlsen og Hans-Petter Nygård-Hansen. MediaPuls tar for seg den norske og internasjonale mediabransjen. MediaPuls vil se nærmere på innovasjon, disrupsjon, trender og endringer som berører alle som er opptatt av mediabransjen direkte og indirekte.

Business
Business/Business News
Business/Management & Marketing
Education/Educational Technology
News & Politics
Technology/Podcasting
Technology/Tech News
Technology/Gadgets