Episode 108 - Aftenpostens Mette Bugge deler sine beste digitale tips

Mette Bugge har vært journalist i Aftenposten siden 1978, og har ingen planer om å legge "pennen på hylla". Hun elsker journalistyrket, å møte og snakke med nye mennesker, og å lære seg nye verktøy for å bli bedre en journalist.

Mette Bugge har over 40 års erfaring som journalist, og er en av de fremste digitale journalistene i landet. Det skulle du umiddelbart ikke tro, for 11. desember fyller hun 65 år. Mette har jobbet som sportsjournalist i Aftenposten sammenhengende siden 1. mars 1978. På den tiden skrev journalister på skrivemaskiner, og kvinner skrev ikke sportssaker.

Mette har vokst opp i Sandefjord, er cand. mag. i historie, sosiologi og statsvitenskap. Det vi i dag kaller en mastergrad. Hun har et helt utrolig journalistisk rulleblad, og har også håvet inn flere priser, blant annet sportsjournalistprisen i 2009.

24. november i år mottok hun prisen for Årets seniorprofil av Senter for seniorpolitikk, og i denne episoden av MediaPuls er hun med for å snakke om journalistikken og journalistyrket. Og for å motta en ny pris.

Her kommer tips og råd på rekke og rad. Mette oser av kunnskap og erfaring, men også av nysgjerrighet og kjærlighet til faget - og jobben. Ny teknologi skremmer ikke Mette, tvert imot. Alder er ingen grunn eller unnskyldning for å ikke lære noe nytt, sier Mette. Og vi tror henne. Det er vi overbevist om du også vil.

REKLAME: Meltwater sponser MediaPuls i uke 46 og 47, og i den anledning har vi gleden av å tilby våre lyttere en fullstendig medieanalyse. Gå inn på episode 107 på MediaPuls.no, og klikk på Meltwater-lenken der. Legg igjen ditt navn og epost, og skaff deg en komplett oversikt over 2016, slik at du går bedre rustet inn i 2017!

Takk for at du lytter til MediaPuls

Har du forslag til temaer og saker vi bør ta opp i MediaPuls, kan du komme med de via vår åpne sendedisposisjon på http://bit.ly/MediaInnspill.

Du finner Hans-Petter og Marius på http://HansPetter.info og http://Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på http://Mediapuls.no.

MediaPuls - Din puls på mediabransjen.

MediaPuls er en podcast av og med Marius Karlsen og Hans-Petter Nygård-Hansen. MediaPuls tar for seg den norske og internasjonale mediabransjen. MediaPuls vil se nærmere på innovasjon, disrupsjon, trender og endringer som berører alle som er opptatt av mediabransjen direkte og indirekte.

Business
Business/Business News
Business/Management & Marketing
Education/Educational Technology
News & Politics
Technology/Podcasting
Technology/Tech News
Technology/Gadgets