Episode 106 - Fremtiden slik Schibsted ser den

Schibsted er ute med sin «Future report: Outlook 2017» for tredje gang, og vi har tatt en prat med Lena Samuelsson i Schibsted som er ansvar redaktør.

Schibsted er ute for tredje året på rad med sin fremtidsrapport, og vi har fått besøk av Schibsteds svenske sjefredaktør for Schibsted Future Report: Outlook 2017, Lena Samuelsson, for å diskutere rapporten som sådan. Facebook har hatt en aldri så liten mareritt-uke, Twitter kommer med nye fremstøt mot hatprat, og Marius og Hans-Petter har testet et nytt sosialt nettverk - som vi nok aldri kommer til å snakke mer om.

Snap er på vei til børsen, Maria Amelie er på vei med ny bok, og du og jeg kan gjøre vårt for å bidra til en bedre hverdag.

REKLAME: Meltwater sponser MediaPuls i uke 46 og 47, og i den anledning har vi gleden av å tilby våre lyttere en fullstendig medieanalyse. Gå inn på episode 106 på MediaPuls.no, og klikk på Meltwater-lenken der. Legg igjen ditt navn og epost, og skaff deg en komplett oversikt over 2016, slik at du går bedre rustet inn i 2017!

Takk for at du lytter til MediaPuls

Har du forslag til temaer og saker vi bør ta opp i MediaPuls, kan du komme med de via vår åpne sendedisposisjon på http://bit.ly/MediaInnspill.

Du finner Hans-Petter og Marius på http://HansPetter.info og http://Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på http://Mediapuls.no.

MediaPuls - Din puls på mediabransjen.

MediaPuls er en podcast av og med Marius Karlsen og Hans-Petter Nygård-Hansen. MediaPuls tar for seg den norske og internasjonale mediabransjen. MediaPuls vil se nærmere på innovasjon, disrupsjon, trender og endringer som berører alle som er opptatt av mediabransjen direkte og indirekte.

Business
Business/Business News
Business/Management & Marketing
Education/Educational Technology
News & Politics
Technology/Podcasting
Technology/Tech News
Technology/Gadgets