Episode 106 - Fremtiden slik Schibsted ser den

Schibsted er ute med sin «Future report: Outlook 2017» for tredje gang, og vi har tatt en prat med Lena Samuelsson i Schibsted som er ansvar redaktør.

Schibsted er ute for tredje året på rad med sin fremtidsrapport, og vi har fått besøk av Schibsteds svenske sjefredaktør for Schibsted Future Report: Outlook 2017, Lena Samuelsson, for å diskutere rapporten som sådan. Facebook har hatt en aldri så liten mareritt-uke, Twitter kommer med nye fremstøt mot hatprat, og Marius og Hans-Petter har testet et nytt sosialt nettverk - som vi nok aldri kommer til å snakke mer om.

Snap er på vei til børsen, Maria Amelie er på vei med ny bok, og du og jeg kan gjøre vårt for å bidra til en bedre hverdag.

REKLAME: Meltwater sponser MediaPuls i uke 46 og 47, og i den anledning har vi gleden av å tilby våre lyttere en fullstendig medieanalyse. Gå inn på episode 106 på MediaPuls.no, og klikk på Meltwater-lenken der. Legg igjen ditt navn og epost, og skaff deg en komplett oversikt over 2016, slik at du går bedre rustet inn i 2017!

Takk for at du lytter til MediaPuls

Har du forslag til temaer og saker vi bør ta opp i MediaPuls, kan du komme med de via vår åpne sendedisposisjon på http://bit.ly/MediaInnspill.

Du finner Hans-Petter og Marius på http://HansPetter.info og http://Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på http://Mediapuls.no.

MediaPuls - Din puls på digitale og sosiale medier.

MediaPuls er program av og med Marius Karlsen og Hans-Petter Nygård-Hansen, som kommer ut to ganger i uken. MediaPuls tar pulsen på digitale og sosiale medier. Er du opptatt av journalistikk, kommunikasjon, salg eller markedsføring bør du høre på MediaPuls. Ønsker du å holde deg oppdatert på hva som skjer, hva som kommer og hva som er mulig bør du høre på MediaPuls. Synes du det er vanskelig å orientere seg i den digitale jungelen? Opplever du at det er altfor mange nye verktøy eller buzzord å holde rede på? Da bør du høre på MediaPuls. Kunnskap og en liten dose underholdning - helt gratis - rett i øret! MediaPuls, der altså....

Business
Business/Business News
Business/Management & Marketing
Education/Educational Technology
News & Politics
Technology/Gadgets
Technology/Podcasting
Technology/Tech News