Episode 105 - The truth shall set you free

Facebook og Google tar opp kampen mot falske nyheter, men skal vi overlate sannheten til to teknologiselskaper?

AudienceProjects sin rapport avslører hvorfor vi bruker adblock for å slippe å se annonser. Facebook og Google tar opp kampen mot falske nyheter, og vil (blant annet) forby nettsider som sprer falske nyheter å bruke seg av annonseplattformene deres. Marius og Hans-Petter blir filosofiske og lurer på om det som er sant er sannhet.

Microsoft har lansert sin konkurrent til Slack og Facebook Workplace, The Guardian har lansert sin chatbot, og Facebook har lansert et eget analyseverktøy for chatbots.

Og nå kan du og jeg lage våre egne chatbots med gratisverktøyet Fuelchat.

REKLAME: Meltwater sponser MediaPuls i uke 46 og 47, og i den anledning har vi gleden av å tilby våre lyttere en fullstendig medieanalyse. Gå inn på episode 105 på MediaPuls.no, og klikk på Meltwater-lenken der. Legg igjen ditt navn og epost, og skaff deg en komplett oversikt over 2016, slik at du går bedre rustet inn i 2017!

Takk for at du lytter til MediaPuls

Har du forslag til temaer og saker vi bør ta opp i MediaPuls, kan du komme med de via vår åpne sendedisposisjon på http://bit.ly/MediaInnspill.

Du finner Hans-Petter og Marius på http://HansPetter.info og http://Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på http://Mediapuls.no.

MediaPuls - Din puls på mediabransjen.

MediaPuls er en podcast av og med Marius Karlsen og Hans-Petter Nygård-Hansen. MediaPuls tar for seg den norske og internasjonale mediabransjen. MediaPuls vil se nærmere på innovasjon, disrupsjon, trender og endringer som berører alle som er opptatt av mediabransjen direkte og indirekte.

Business
Business/Business News
Business/Management & Marketing
Education/Educational Technology
News & Politics
Technology/Podcasting
Technology/Tech News
Technology/Gadgets