Episode 104 - Er Facebook en trussel for demokratiet?

Like sikkert som at Donald Trump ble valgt til Amerikas president, var det at mediene ville legge noe av skylden på Facebook.

Er Facebook en trussel mot demokratiet? Er det Facebook sin feil og ansvar at falske nyheter blir produsert og delt? Er Facebook skyld i ekkokammerene? Marius og Hans-Petter tar debatten, og har et par forslag på hvordan man kan gjøre en liten innsats selv.

Vi tar en kikk på Hammer og Hanborg sin kåring av årets digitale ledere, og registrerer at det kun er en fra mediebransjen blant de 15 beste.

Vi ser litt nærmere på Google som nå vil begynne å indeksere internett basert på det mobile innholdet, og vi runder av som alltid med sosiale medier siden sist.

I tillegg har vi gleden av å tilby våre lyttere en fullstendig medieanalyse fra vår sponsor, som er norske Meltwater. Gå inn på episode 104 på MediaPuls.no, klikk på Meltwater-lenken der. Legg igjen ditt navn og epost, og skaff deg en komplett oversikt over 2016, slik at du går bedre rustet inn i 2017!

Også må det legges til...

MediaPuls - Din puls på digitale og sosiale medier.

MediaPuls er program av og med Marius Karlsen og Hans-Petter Nygård-Hansen, som kommer ut to ganger i uken. MediaPuls tar pulsen på digitale og sosiale medier. Er du opptatt av journalistikk, kommunikasjon, salg eller markedsføring bør du høre på MediaPuls. Ønsker du å holde deg oppdatert på hva som skjer, hva som kommer og hva som er mulig bør du høre på MediaPuls. Synes du det er vanskelig å orientere seg i den digitale jungelen? Opplever du at det er altfor mange nye verktøy eller buzzord å holde rede på? Da bør du høre på MediaPuls. Kunnskap og en liten dose underholdning - helt gratis - rett i øret! MediaPuls, der altså....

Business
Business/Business News
Business/Management & Marketing
Education/Educational Technology
News & Politics
Technology/Gadgets
Technology/Podcasting
Technology/Tech News