Episode 103 - Trumps triumf og medienes avmakt

Det utenkelige skjedde. Trump triumferte, stikk i strid med alle meningsmålinger og spådommer fra USA-eksperter. Hvordan tok de så feil?

MediaPuls må ta for seg det amerikanske valgresultatet. «Dette går mot et valgskred for Hillary» kunne journalister og andre USA-eksperter berolige oss med. Men den gang ei.

Flyselskapet Widerøe kuttet det tradisjonelle markedsbudsjettet til margen, og satset på egne kanaler og sosiale medier. Resultatet er økt nettrafikk, økt omsetning og den beste Facebook-siden blant de norske flyselskapene. MediaPuls tok praten med Åsta Braathen, som er salg- og markedsdirektør, for å høre mer om hvordan de markedsfører og kommuniserer med markedet sitt.

I Norge har vi sett en dramatisk nedgang i antall politiske debatt-programmer. Med mindre enn ett år til neste stortingsvalg, har Høyre gjennomført sin første live-debatt på Facebook - og det blir nok ikke den siste. Til pressens store forargelse.

Tidslinje:

00:00 - 01:10 - Innledning
01:10 - 04:08 - MediaPuls signerer med Adlink...

MediaPuls - Din puls på digitale og sosiale medier.

MediaPuls er program av og med Marius Karlsen og Hans-Petter Nygård-Hansen, som kommer ut to ganger i uken. MediaPuls tar pulsen på digitale og sosiale medier. Er du opptatt av journalistikk, kommunikasjon, salg eller markedsføring bør du høre på MediaPuls. Ønsker du å holde deg oppdatert på hva som skjer, hva som kommer og hva som er mulig bør du høre på MediaPuls. Synes du det er vanskelig å orientere seg i den digitale jungelen? Opplever du at det er altfor mange nye verktøy eller buzzord å holde rede på? Da bør du høre på MediaPuls. Kunnskap og en liten dose underholdning - helt gratis - rett i øret! MediaPuls, der altså....

Business
Business/Business News
Business/Management & Marketing
Education/Educational Technology
News & Politics
Technology/Gadgets
Technology/Podcasting
Technology/Tech News