Episode 96 - Kjenner du ikke kundereisen, lykkes du ikke med markedsføringen

MediaPuls har fått besøk av Norges beste foredragsholder - Magnus Strømnes Bøe fra Red Performance - for å snakke om hva som er viktig å huske på i 2017 på egne nettsider.

Hva blir viktig å huske på i 2017 for egne nettsider? Har Facebook gjørt Google til en annenrangs søkemotor med Instant Articles, eller kommer SEO og søkeordsanalyse til å bli viktig også til neste år? Er det Keyword Planner som er det beste verktøyet for å finne frem til hvilke ord du bør fokusere på, og hva er de viktigste grepene du bør ta, for å ha en god nettside.

Vi har fått besøk av Magnus Strømnes Bøe fra Red Performance for å de beste tipsene. Magnus Strømnes Bøe ble nylig kåret av ANFO til Norges beste foredragsholder, og det er tipsene fra foredraget som førte han til topps vi kommer til å diskutere.

I tillegg til Magnus og Google-tips, tar vi for oss Ipsos sin omdømmeundersøkelse som ble sluppet i uken som gikk, og vi har begynt å lese om den nye lang-lesingsserien til Dagbladet om "Gutten i plastposen". Facebook har åpnet...

MediaPuls - Din puls på digitale og sosiale medier.

MediaPuls er program av og med Marius Karlsen og Hans-Petter Nygård-Hansen, som kommer ut to ganger i uken. MediaPuls tar pulsen på digitale og sosiale medier. Er du opptatt av journalistikk, kommunikasjon, salg eller markedsføring bør du høre på MediaPuls. Ønsker du å holde deg oppdatert på hva som skjer, hva som kommer og hva som er mulig bør du høre på MediaPuls. Synes du det er vanskelig å orientere seg i den digitale jungelen? Opplever du at det er altfor mange nye verktøy eller buzzord å holde rede på? Da bør du høre på MediaPuls. Kunnskap og en liten dose underholdning - helt gratis - rett i øret! MediaPuls, der altså....

Business
Business/Business News
Business/Management & Marketing
Education/Educational Technology
News & Politics
Technology/Gadgets
Technology/Podcasting
Technology/Tech News