Episode 95 - Hokus, pokus, Oculus

Digitale innfødte blir VR-innfødte. Alle kommer til å ha sitt eget virtuelle sted og sin egen avatar på VR-web i fremtiden.

Facebook bladde opp to milliarder dollar for Kickstarter-selskapet Oculus Rift i 2014. For kort tid siden gjennomførte Oculus sin utviklerkonferanse, og kom med en rekke spennende nyheter. Hos Facebook har Mark Zuckerberg definert Facebook sin fremtid i tre hovedpillarer; VR, AI og Internet.org.

I denne episoden av MediaPuls diskuterer vi nærmere høydepunktene fra konferansen, og hva VR vil bety for mediebransjen. Mens eksemplene på norske VR-prosjekter fra mediebransjen er ytterst få, er satsningen stor og strategisk hos flere av de toneangivende mediehusene "over there".

Marius sin favorittavis, The New York Times, har bestemt seg for å fjerne bannerannonsene, og erstatter det utskjelte reklameformatet med Flex Flame, som avisen har utviklet sammen med Google.

I "sosiale medier siden sist"-spalten tar vi en kikk på Campaign Planner verktøyet til Facebook, og gratisverktøyet...

MediaPuls - Din puls på digitale og sosiale medier.

MediaPuls er program av og med Marius Karlsen og Hans-Petter Nygård-Hansen, som kommer ut to ganger i uken. MediaPuls tar pulsen på digitale og sosiale medier. Er du opptatt av journalistikk, kommunikasjon, salg eller markedsføring bør du høre på MediaPuls. Ønsker du å holde deg oppdatert på hva som skjer, hva som kommer og hva som er mulig bør du høre på MediaPuls. Synes du det er vanskelig å orientere seg i den digitale jungelen? Opplever du at det er altfor mange nye verktøy eller buzzord å holde rede på? Da bør du høre på MediaPuls. Kunnskap og en liten dose underholdning - helt gratis - rett i øret! MediaPuls, der altså....

Business
Business/Business News
Business/Management & Marketing
Education/Educational Technology
News & Politics
Technology/Gadgets
Technology/Podcasting
Technology/Tech News