Episode 94 - Full fart i feil rekkefølge

Det satses digitalt, men mediehusene tviholder fortsatt på det tradisjonelle - være seg papir eller lineært.

Det har vært en dramatisk uke for norske mediehus. VG satser på papiravisen igjen, mens TV 2 og TV3 krangler om drama-torsdag.
Mens Finansavisen bruker utallige sider av sin papiravis til å ramse opp utdaterte aksjekurser, lanserer Dagens Næringsliv DN Investor - som gir sanntids-kurser og analyser fra Oslo Børs på mobil og desktop.

Aksjeverdier for over 24 milliarder kroner er borte hos Schibsted på under ett år, og det er før Facebook har kommet i gang med Marketplace.

Google styrker sitt økosystem med lansering av en rekke hardware, produkter - ikke minst Google Pixel - som er en high-end-telefon, som går rett i strupen på Apple og Samsung. Sentralt i alt Google lanserte står Google Assistant - som med sin kunstige intelligens skal tilby alle sin unike og personlige Google. Mens Google går mot et mer personlig og talestyrt Internett, går norske mediehus fortsatt for papir og lineært innhold....

MediaPuls - Din puls på digitale og sosiale medier.

MediaPuls er program av og med Marius Karlsen og Hans-Petter Nygård-Hansen, som kommer ut to ganger i uken. MediaPuls tar pulsen på digitale og sosiale medier. Er du opptatt av journalistikk, kommunikasjon, salg eller markedsføring bør du høre på MediaPuls. Ønsker du å holde deg oppdatert på hva som skjer, hva som kommer og hva som er mulig bør du høre på MediaPuls. Synes du det er vanskelig å orientere seg i den digitale jungelen? Opplever du at det er altfor mange nye verktøy eller buzzord å holde rede på? Da bør du høre på MediaPuls. Kunnskap og en liten dose underholdning - helt gratis - rett i øret! MediaPuls, der altså....

Business
Business/Business News
Business/Management & Marketing
Education/Educational Technology
News & Politics
Technology/Gadgets
Technology/Podcasting
Technology/Tech News