Episode 88 - Blodig ettårsdag

18. september 2016 er det nøyaktig ett år siden MediaPuls "gikk på lufta" for første gang, og siden den gang har mediabransjen blødd kraftig.

88 episoder har det blitt. Over 60 gjester har vært "på besøk", og utallige endringer innenfor medier i inn- og utland har blitt diskutert.

I denne episoden tar vi en liten kikk tilbake, men mest av alt fremover.
Mediabransjen blør som aldri før, og nå har også krisen for lengst spredt seg til TV-bransjen. EU har lansert planer for hvordan mediebransjen kan reddes, mens Facebook på sin side har lansert et sertifiseringsprogram, slik at annonsørene kan bli enda flinkere til å nå sine kunder direkte.

Over to millioner så NFL-kampen sist torsdag live-streamet via Twitter, og Facebook lanserer planer for hvordan netthandel kan gjennomføres via Facebook Messenger.

Tusen, tusen takk for alle dere som har stilt opp på MediaPuls, men først og fremst tusen takk til alle dere som lytter. Som liker, kommenterer og deler. Som kommer med innspill og kommentarer; på SMS, epost, Facebook, Twitter og via iTunes.

Ett år gikk veldig fort. Vi gleder oss til fortsettelsen, og håper dere blir med oss videre.

Har du forslag til temaer og saker vi bør ta opp i MediaPuls, kan du komme med de via vår åpne sendedisposisjon på bit.ly/MediaInnspill.

Du finner Hans-Petter og Marius på http://HansPetter.info og http://Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på http://Mediapuls.no.

MediaPuls - Din puls på mediabransjen.

MediaPuls er en podcast av og med Marius Karlsen og Hans-Petter Nygård-Hansen. MediaPuls tar for seg den norske og internasjonale mediabransjen. MediaPuls vil se nærmere på innovasjon, disrupsjon, trender og endringer som berører alle som er opptatt av mediabransjen direkte og indirekte.

Business
Business/Business News
Business/Management & Marketing
Education/Educational Technology
News & Politics
Technology/Podcasting
Technology/Tech News
Technology/Gadgets