Episode 88 - Blodig ettårsdag

18. september 2016 er det nøyaktig ett år siden MediaPuls "gikk på lufta" for første gang, og siden den gang har mediabransjen blødd kraftig.

88 episoder har det blitt. Over 60 gjester har vært "på besøk", og utallige endringer innenfor medier i inn- og utland har blitt diskutert.

I denne episoden tar vi en liten kikk tilbake, men mest av alt fremover.
Mediabransjen blør som aldri før, og nå har også krisen for lengst spredt seg til TV-bransjen. EU har lansert planer for hvordan mediebransjen kan reddes, mens Facebook på sin side har lansert et sertifiseringsprogram, slik at annonsørene kan bli enda flinkere til å nå sine kunder direkte.

Over to millioner så NFL-kampen sist torsdag live-streamet via Twitter, og Facebook lanserer planer for hvordan netthandel kan gjennomføres via Facebook Messenger.

Tusen, tusen takk for alle dere som har stilt opp på MediaPuls, men først og fremst tusen takk til alle dere som lytter. Som liker, kommenterer og deler. Som kommer med innspill og kommentarer; på SMS...

MediaPuls - Din puls på digitale og sosiale medier.

MediaPuls er program av og med Marius Karlsen og Hans-Petter Nygård-Hansen, som kommer ut to ganger i uken. MediaPuls tar pulsen på digitale og sosiale medier. Er du opptatt av journalistikk, kommunikasjon, salg eller markedsføring bør du høre på MediaPuls. Ønsker du å holde deg oppdatert på hva som skjer, hva som kommer og hva som er mulig bør du høre på MediaPuls. Synes du det er vanskelig å orientere seg i den digitale jungelen? Opplever du at det er altfor mange nye verktøy eller buzzord å holde rede på? Da bør du høre på MediaPuls. Kunnskap og en liten dose underholdning - helt gratis - rett i øret! MediaPuls, der altså....

Business
Business/Business News
Business/Management & Marketing
Education/Educational Technology
News & Politics
Technology/Gadgets
Technology/Podcasting
Technology/Tech News