Episode 87 - Suksessfulle selskaper er teknologiselskaper

Flyselskaper blir banker, teleoperatører blir mediehus og nettbutikker blir apotek. Felles for de alle er at de først og fremst er teknologiselskaper.

Marius er i New York og har slått av en prat med blant annet Are Traasdahl fra TapAd og Robert Bole som jobber som strategisk rådgiver for medieselskaper som The New York Times, The Antantic og norske Byline Me.

I Norge deles det ut over 1000 priser i året, og øverst henger SKUP-prisen aller øverst. Nå henger SKUP-prisen for 2016 i en tynn tråd, for SKUP er raka fant.

Og som om det ikke manglet på priser, har MediaPuls valgt å dele ut en pris selv. En aldri så liten diplom som går til en særs dyktig programleder fra NRK som aldri har mottatt en pris.

Mobilen er fremtiden og de yngste viser vei. Det er de yngste som sitter med definisjonsmakt, og vi spør om de eldre redaktørene og sjefene vet å lytte. Det er på mobilen alt av innhold konsumeres, og det har begynt å bekymre Mediacom for hvordan dette vil slå ut på reklamemarkedet for radio over DAB.

I...

MediaPuls - Din puls på digitale og sosiale medier.

MediaPuls er program av og med Marius Karlsen og Hans-Petter Nygård-Hansen, som kommer ut to ganger i uken. MediaPuls tar pulsen på digitale og sosiale medier. Er du opptatt av journalistikk, kommunikasjon, salg eller markedsføring bør du høre på MediaPuls. Ønsker du å holde deg oppdatert på hva som skjer, hva som kommer og hva som er mulig bør du høre på MediaPuls. Synes du det er vanskelig å orientere seg i den digitale jungelen? Opplever du at det er altfor mange nye verktøy eller buzzord å holde rede på? Da bør du høre på MediaPuls. Kunnskap og en liten dose underholdning - helt gratis - rett i øret! MediaPuls, der altså....

Business
Business/Business News
Business/Management & Marketing
Education/Educational Technology
News & Politics
Technology/Gadgets
Technology/Podcasting
Technology/Tech News