Episode 77 - Tett på Linda Kling i McCann

Til sommerferiens siste sommerprat har vi fått besøk av byrålederen i McCann, Linda Kling.

Episode 77 er siste episode spilt inn på Mallorca, hvor Hans-Petter har feriert i sommer. Og siste episode innspilt i en bil. Nå går det mot normale tilstader - og mot en særs spennende høst. Resultatene fra andre kvartal har preget uken som gikk, og Marius og Hans-Petter tar for seg flere av de toneangivende (og globale) selskapene.

I sommerpraten med Linda Kling fra McCann, spør vi blant annet om hvordan reklame og kommunikasjonsmarkedet har utviklet seg så langt i 2016, og hvordan markedet vil utvikles videre.

Instagram skal gjøre det enklere å håndtere trakassering, og en fersk undersøkelse fra SurveyMonkey avslører de mest populære mobile appene.

Fra 2 til 1, men fortsatt dobbelt så mange

Vi vil kun legge ut en episode av MediaPuls i løpet av sommerferien, men det er dobbelt så mange sammenlignet med de fleste andre podkastere som tar fullstendig sommerferie. Hver uke vil vi ha en ny spennende gjest på...

MediaPuls - Din puls på digitale og sosiale medier.

MediaPuls er program av og med Marius Karlsen og Hans-Petter Nygård-Hansen, som kommer ut to ganger i uken. MediaPuls tar pulsen på digitale og sosiale medier. Er du opptatt av journalistikk, kommunikasjon, salg eller markedsføring bør du høre på MediaPuls. Ønsker du å holde deg oppdatert på hva som skjer, hva som kommer og hva som er mulig bør du høre på MediaPuls. Synes du det er vanskelig å orientere seg i den digitale jungelen? Opplever du at det er altfor mange nye verktøy eller buzzord å holde rede på? Da bør du høre på MediaPuls. Kunnskap og en liten dose underholdning - helt gratis - rett i øret! MediaPuls, der altså....

Business
Business/Business News
Business/Management & Marketing
Education/Educational Technology
News & Politics
Technology/Gadgets
Technology/Podcasting
Technology/Tech News