Episode 77 - Tett på Linda Kling i McCann

Til sommerferiens siste sommerprat har vi fått besøk av byrålederen i McCann, Linda Kling.

Episode 77 er siste episode spilt inn på Mallorca, hvor Hans-Petter har feriert i sommer. Og siste episode innspilt i en bil. Nå går det mot normale tilstader - og mot en særs spennende høst. Resultatene fra andre kvartal har preget uken som gikk, og Marius og Hans-Petter tar for seg flere av de toneangivende (og globale) selskapene.

I sommerpraten med Linda Kling fra McCann, spør vi blant annet om hvordan reklame og kommunikasjonsmarkedet har utviklet seg så langt i 2016, og hvordan markedet vil utvikles videre.

Instagram skal gjøre det enklere å håndtere trakassering, og en fersk undersøkelse fra SurveyMonkey avslører de mest populære mobile appene.

Fra 2 til 1, men fortsatt dobbelt så mange

Vi vil kun legge ut en episode av MediaPuls i løpet av sommerferien, men det er dobbelt så mange sammenlignet med de fleste andre podkastere som tar fullstendig sommerferie. Hver uke vil vi ha en ny spennende gjest på besøk – fra innsiden og utsiden av mediabransjen.

Takk for at du lytter til MediaPuls

Har du forslag til temaer og saker vi bør ta opp i MediaPuls, så kan du komme med de via vår åpne sendedisposisjon på http://bit.ly/MediaInnspill.

Du finner Hans-Petter og Marius på http://HansPetter.info og http://Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på http://Mediapuls.no.

MediaPuls - Din puls på mediabransjen.

MediaPuls er en podcast av og med Marius Karlsen og Hans-Petter Nygård-Hansen. MediaPuls tar for seg den norske og internasjonale mediabransjen. MediaPuls vil se nærmere på innovasjon, disrupsjon, trender og endringer som berører alle som er opptatt av mediabransjen direkte og indirekte.

Business
Business/Business News
Business/Management & Marketing
Education/Educational Technology
News & Politics
Technology/Podcasting
Technology/Tech News
Technology/Gadgets