Episode 76 - Gard Michalsen i Medier24 er forsiktig skråsikker

MediaPuls tar sommerpraten med vår samarbeidspartner, Medier24.com, ved Gard Michalsen og får forsiktige skråsikre svar på fremtiden.

Marius og Hans-Petter fortsetter med nye episoder, til tross for at det er sommerferie - og til tross for at de befinner seg over 3,300 kilometer fra hverandre. Episode 76 er spilt inn i to biler - fra henholdsvis nord på Mallorca, og nord i Norge.

I denne episoden har vi fått besøk av vår egen samarbeidspartner, Medier24.com, ved Gard Michalsen. En pest og en plage, mener noen, mens det helt åpenbart ser ut som de fleste setter pris på den nye konkurrenten til Journalisten.no og Kampanje.com.

Foruten sommerpraten med Gard, diskuterer Marius og Hans-Petter flere av de nye Live-funksjonene fra Facebook og Twitter. Snapchat har også kommet med et par nye endringer, mens kanskje den største nyheten i løpet av uken som gikk - hva gjelder sosiale medier - var Internett-dronen til Facebook.

Fra 2 til 1, men fortsatt dobbelt så mange

Vi vil kun legge ut en episode av...

MediaPuls - Din puls på digitale og sosiale medier.

MediaPuls er program av og med Marius Karlsen og Hans-Petter Nygård-Hansen, som kommer ut to ganger i uken. MediaPuls tar pulsen på digitale og sosiale medier. Er du opptatt av journalistikk, kommunikasjon, salg eller markedsføring bør du høre på MediaPuls. Ønsker du å holde deg oppdatert på hva som skjer, hva som kommer og hva som er mulig bør du høre på MediaPuls. Synes du det er vanskelig å orientere seg i den digitale jungelen? Opplever du at det er altfor mange nye verktøy eller buzzord å holde rede på? Da bør du høre på MediaPuls. Kunnskap og en liten dose underholdning - helt gratis - rett i øret! MediaPuls, der altså....

Business
Business/Business News
Business/Management & Marketing
Education/Educational Technology
News & Politics
Technology/Gadgets
Technology/Podcasting
Technology/Tech News