Episode 74 - Det er ikke lov å streame uten samtykke

Det er utrolig enkelt å streame konserter til "hele verden" via en smarttelefon. Men er det lov uten samtykke? Vi tar debatten med advokat Jon Wessel-Aas.

Sommeren ruller videre, og det samme gjør MediaPuls. I episode 74 har vi fått besøk av Jon Wessel-Aas for å diskutere hva som gjelder når det kommer til å streame, filme og dele for videoer i sosiale medier.

Med Facebook Live har alle med en smarttelefon og en Facebook-konto anledning til å streame live - fra for eksempel konserter - og det er det mange som gjør, inkludert Hans-Petter. Det er derimot ikke alltid greit, så fremst du ikke har fått samtykke, eller video-klippet er innenfor "sitatretten".

I denne episoden av MediaPuls er Hans-Petter i Oslo, mens Marius befinner seg i Danmark. Foruten samtalen med Jon Wessel-Aas, diskuterer vi kommentarfelt-problematikken, og de nye funksjonene som har kommet til Snapchat.

Få med deg hva folk skriver om deg i sosiale medier i sommer

Meltwater-HansPetter-Sommerferie-Sosiale-MedierSommeren er her, men...

MediaPuls - Din puls på digitale og sosiale medier.

MediaPuls er program av og med Marius Karlsen og Hans-Petter Nygård-Hansen, som kommer ut to ganger i uken. MediaPuls tar pulsen på digitale og sosiale medier. Er du opptatt av journalistikk, kommunikasjon, salg eller markedsføring bør du høre på MediaPuls. Ønsker du å holde deg oppdatert på hva som skjer, hva som kommer og hva som er mulig bør du høre på MediaPuls. Synes du det er vanskelig å orientere seg i den digitale jungelen? Opplever du at det er altfor mange nye verktøy eller buzzord å holde rede på? Da bør du høre på MediaPuls. Kunnskap og en liten dose underholdning - helt gratis - rett i øret! MediaPuls, der altså....

Business
Business/Business News
Business/Management & Marketing
Education/Educational Technology
News & Politics
Technology/Gadgets
Technology/Podcasting
Technology/Tech News