Episode 73 - Nerdene er de kuleste, og vi har den kuleste nerden av dem alle på besøk!

"Uten nerden stopper verden", brukte administrerende direktør Anita Krohn Traaseth i Innovasjon Norge å si, mens hun var direktør for HP Norge. Og hun har helt rett. I dag er det ikke mye som ikke handler om teknologi på en eller annen måte. Ingen innovasjon uten teknologi. Ingen disrupsjon uten teknologi. Og ingen innovasjon eller disrupsjon uten nerden. Er du nerd, er du kul, og MediaPuls har besøk av den kuleste nerden av dem alle - Anita Schjøll Brede.

Sommeren er her, men ingen kommer til å feriere offline lenger. Merkevaren er hva folk sier om deg, og merkevaren din kommer til å bli omtalt i løpet av ferien også. Derfor er det greit å vite hva som blir sagt. Ukens sponsor er Meltwater, som har et sommertilbud du ikke vil gå glipp av. La Meltwater overvåke hva som blir skrevet om deg i sosiale medier - helt gratis! Sjekk ut sommertilbudet til Meltwater på http://bit.ly/meltwatersommerkampanje.

Vi lurer på om Facebook har ødelagt Native Advertising, og hvorfor Facebook har endret algoritmene sine på...

MediaPuls - Din puls på digitale og sosiale medier.

MediaPuls er program av og med Marius Karlsen og Hans-Petter Nygård-Hansen, som kommer ut to ganger i uken. MediaPuls tar pulsen på digitale og sosiale medier. Er du opptatt av journalistikk, kommunikasjon, salg eller markedsføring bør du høre på MediaPuls. Ønsker du å holde deg oppdatert på hva som skjer, hva som kommer og hva som er mulig bør du høre på MediaPuls. Synes du det er vanskelig å orientere seg i den digitale jungelen? Opplever du at det er altfor mange nye verktøy eller buzzord å holde rede på? Da bør du høre på MediaPuls. Kunnskap og en liten dose underholdning - helt gratis - rett i øret! MediaPuls, der altså....

Business
Business/Business News
Business/Management & Marketing
Education/Educational Technology
News & Politics
Technology/Podcasting
Technology/Tech News
Technology/Gadgets